Zaterdag 19 december in Sterren op het doek: Tom Egbers

Zaterdag 19 december in Sterren op het doek: Tom Egbers
Sportpresentator te gast bij Özcan Akyol

Kijktip :

Zaterdagavond (19 december) is de laatste aflevering van dit seizoen van Sterren op het doek te zien op NPO 2. In deze afsluitende episode ontvangt Özcan Akyol sportpresentator en journalist Tom Egbers.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Oosten
Egbers is afkomstig uit de Twentse stad Almelo en is één van de bekendste fans van de lokale profclub, Heracles Almelo. De presentator van NOS Studio Sport koestert sowieso een grote liefde voor het oosten van Nederland, waar hij over vertelt tegen Akyol. Waarom voelt hij zich zo aangetrokken tot die kant van ons land?

Tekst gaat verder onder video's.

Hartinfarct
Samen met Akyol gaat Egbers ook de diepte in om terug te blikken op zijn hartinfarct, in de zomer van 2019. Openhartig vertelt hij hoe hij dit heeft ervaren en wat het krijgen van een hartinfarct met je doet. Ondertussen portretteren drie kunstenaars de sportpresentator, die uiteindelijk één schilderij mee naar huis mag nemen. De andere twee worden geveild.

De laatste aflevering van Sterren op het doek is op zaterdag 19 december om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 19 december in Sterren op het doek: Tom Egbers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV