NK veldrijden live op Ziggo Sport

NK veldrijden live op Ziggo Sport
Kampioenswedstrijd in Surhuisterveen

Sport

Tijdens het Nederlands kampioenschap veldrijden zal Ziggo Sport live verslag doen van de wedstrijd bij de mannen. Mathieu van der Poel verdedigt zijn titel op zondag 14 januari in de Friese stad Surhuisterveen.

Overige kanshebbers op de titel zijn onder anderen Corné van Kessel en Lars van de Haar, die eerder al wedstrijden op het parcours in Surhuisterveen wisten te winnen. Van der Poel gaat voor zijn vierde Nederlandse titel.

Mathieu van der Poel

Ziggo Sport en Ziggo Sport Select (het hoofdkanaal van het Ziggo Sport Totaal-abonnement) doen zondagmiddag vanaf 14:55 uur live verslag van het NK veldrijden bij de mannen. Wie geen Ziggo-abonnement heeft, kan terecht bij de livestream van Podium.TV, de sport- en cultuurzender van Noord-Nederland. Daar wordt op zaterdagmiddag om 15:00 uur ook de vrouwenwedstrijd live uitgezonden. Marianne Vos is de titelverdediger bij de vrouwen.

Het NK veldrijden voor mannen is zondag 14 januari om 15:00 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Tags: vrouwen, sport, wedstrijd, nederland, live, marianne vos, ziggo, kampioenschap, mathieu van der poel, veldrijden, nk veldrijden, nederlands kampioenschap, parcours, livestream, surhuisterveen, ziggo sport

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »