OVERZICHT: Dit zijn dé kerstfilms voor tijdens de kerstdagen

OVERZICHT: Dit zijn dé kerstfilms voor tijdens de kerstdagen
Welke kerstfilms zie je op tv en op de streamingdiensten?

Nieuws :

Omdat we nu allemaal thuis moeten blijven tijdens de kerstdagen, zal de tv veel aanstaan deze kerst! Om het kiezen wat makkelijker te maken, heeft Gids.tv een overzicht van alle interessante én nieuwe kerstfilms op tv, Netflix, Videoland, Disney+ en Prime Video. Zo vind je weer precies wat je zien wil!

De kerstfilms op tv

Frozen is op Eerste Kerstdag om 20.30 uur te zien op SBS6

Er is weer flink wat moois te zien op de tv tijdens de kerstdagen. Zo kijk je op Kerstavond het meesterwerk Scrooged (21.00 uur op Comedy Central) en het hilarische Jingle All the Way (22.50 uur op Veronica).

Op Eerste Kerstdag is John McClane weer aanwezig met Die Hard (20.30 uur op Veronica). Ook kun je kijken naar Frozen (20.30 uur op SBS6) en All You Need is Love (20.00 uur op RTL 4). Op Tweede Kerstdag kijk je onder meer naar Love Actually (20.30 uur om Net5) en Dr. Seuss' The Grinch (21.00 uur).

De kerstfilms op Netflix

Klaus [2019] is nu te zien op Netflix

Op Netflix komen elk jaar flink wat nieuwe kerstfilms te verwelkomen. Zo zijn dit jaar onder meer het vervolg op The Christmas Chronicles en de Nederlands-Vlaamse familiefilm De Familie Claus te zien. Voor de goede kerstfilms kun je ook de animatiefilms Klaus en The Polar Express.

De kerstfilms op Videoland

Love Actually [2003] is nu te zien op Videoland

Oké, oke. Videoland heeft niet de allerbeste kerstfilms op haar dienst beschikbaar, maar wel de allermeeste! Alle Hallmark-films met zoetsappige verhalen, zoals Once Upon a Christmas Miracle, zijn daar te zien. Voor een goede kerstfilm: kijk Love Actually.

De kerstfilms op Prime Video

Last Christmas [2019] is nu te zien op Amazon Prime Video

Prime Video heeft niet gek veel kerstfilms beschikbaar, maar heel veel films zijn wel van een goede kwaliteit. Wat denk je bijvoorbeeld van It's a Wonderful Life? Of de gloedjenieuwe Last Christmas?

De kerstfilms op Disney+

The Muppet Christmas Carol [1992] is nu te zien op Disney Plus

Disney Plus heeft natuurlijk een heel aantal hele fijne kerstfilms in haar "vault": De eerste drie Home Alone-films, Mary Poppins en The Sound Of Music zijn de klassiekers die op de dienst te vinden zijn. Voor een net wat "engere" ervaring, is The Nightmare Before Christmas een grote aanrader.

Heeft u nog tips voor de lezers van Gids.tv? Laat het weten in de reacties hieronder. Het team van Gids.tv wenst alle kijkers, luisteraars en lezers hele fijne kerstdagen toe!


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op OVERZICHT: Dit zijn dé kerstfilms voor tijdens de kerstdagen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier