Vanavond op tv: Ik Vertrek, docu Max Verstappen & Toren C-Kerstspecial

Vanavond op tv: Ik Vertrek, docu Max Verstappen & Toren C-Kerstspecial
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 18 december

Kijktip :

De vaste Ik Vertrek-kijkers zullen zich Laurens en Brigitte, die al drie keer emigreerden, ongetwijfeld nog wel herinneren. Het programma laat vanavond zien hoe het nu met ze gaat. Op NPO3 kun je genieten van de Toren C-Kerstspecial en Ziggo Sport zendt een documentaire over Max Verstappen uit. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 18 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Dramafilm: Slumdog Millionaire

NPO 3
20:25 uur

Films uit Bollywood, met hun overdreven zang- en dansscènes, worden doorgaans niet heel serieus genomen door het wereldwijde bioscooppubliek. In de handen van de Britse filmmaker Danny Boyle veranderde één zo'n film, Slumdog Millionaire, echter in een kleurrijk en Oscarwinnend spektakel. De film is vrijdag te zien op NPO 3.

Verhaal
Jamal, een weesjongen uit de sloppen van Mumbai, besluit mee te doen aan de Hindi-versie van het televisieprogramma Weekend Millionairs. Hij staat op het punt de hoofdprijs van twintig miljoen roepies te winnen, met nog één vraag te gaan. In de pauze van het programma wordt hij gearresteerd op verdenking van oplichting. De politie kan niet geloven dat een jongen zoals hij dergelijke kennis kan bezitten. Vastberaden zijn onschuld te bewijzen vertelt Jamal verhalen over de krottenwijk waar hij samen met zijn broer opgroeide, de avonturen die ze beleefden, ontmoetingen met bendes en zijn vroegere liefde. Elk hoofdstuk in zijn verhaal is een wonderbaarlijke sleutel naar het antwoord op elk van de vragen.


Ik Vertrek: drie keer emigreren

NPO 1
20:35 uur

In deze follow-up-aflevering gaat Ik Vertrek weer op bezoek bij Laurens en Brigitte, die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen.

Koeien
Na een mislukt avontuur in Frankrijk gaan Laurens en Brigitte naar Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje.

Retreat
Hier willen ze retreat-programma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen.

Uitdaging
Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog héél véél gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.


Docu: Max Verstappen - Whatever It Takes

Ziggo Sport Select
20:45 uur

In deze ruim anderhalf uur durende documentaire van Ziggo Sport is het verhaal van Max Verstappen over zijn weg naar de Formule 1 gevangen, inclusief en unieke inkijk in zijn privéleven.

Ziggo-abonnement
Abonnees van Ziggo televisie (Ziggo kanaal 14 of via On Demand) of Ziggo Sport Totaal kunnen de documentaire op tv bekijken. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-ontvanger te zien is.

Dichtbij
De opkomst van Max Verstappen in de Formule 1 wordt getoond en verteld door de personen die het dichtst bij hem staan. Ze zijn de afgelopen jaren gevolgd door de camera's van Ziggo Sport.

Passie
Een verhaal over een familie die gekenmerkt wordt door de passie voor het racen. Een familie waarvoor alles in het teken stond van dat ene doel: Max Verstappen Formule 1-ster laten worden.


Terug: 90 Day Fiancé, Happily Ever After Pillow Talk

TLC
21:30 uur

In '90 Day Fiancé: Happily Ever After Pillow Talk' bekijken de deelnemers van het liefdesprogramma 90 Day Fiancé thuis naar de perikelen van andere deelnemers.

Escapades
Heerlijk vanuit hun comfortabele bed ‘bingewatchen’ ze de show en geven ze commentaar op de escapades van andere deelnemers die een tijdje na hun eerste deelname weer eens opgezocht worden.

Dansen
Ze zijn geschokt als ze zien dat de Braziliaanse Larissa nu toiletten schoonmaakt, vinden het hilarisch om de 53-jarige Angela te zien dansen of om te zien hoe Colt zijn workouts doet, om een beter lichaam te krijgen voor zijn leven na Larissa.

Stappen
Uiteraard hebben ze ook allemaal zo hun mening over de stappen die worden gezet in de liefde. Hoe leuk is dat om te horen van deelnemers die zelf in een vergelijkbare situatie hebben gezeten.


Toren C: kerstspecial

NPO 3
22:25 uur

Dit jaar is het door de coronapandemie anders dan anders op kantoor rond kerst. Met de Toren C-kerstspecial wordt iedereen weer herinnerd aan die ongemakkelijke momenten die bij kerst komen kijken.

Aanstootgevend
Toren C maakt zich op voor de kerstdagen. Dat betekent allerlei aanstootgevende, valse en pijnlijke taferelen op de werkvloer van het bedrijvencomplex.

Leedvermaak
Zoals altijd eigenlijk in Toren C, maar voor kerst doen de kantoorbewoners er nog een schepje bovenop. Vol hilarisch leedvermaak en plaatsvervangende schaamte.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Ik Vertrek, docu Max Verstappen & Toren C-Kerstspecial of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier