Zondag 20 december in Linda's Wintermaand: Martien Meiland en Fidan Ekiz

Zondag 20 december in Linda's Wintermaand: Martien Meiland en Fidan Ekiz
Spraakmakende gasten bij Linda de Mol

Kijktip :

In de derde aflevering van Linda's Wintermaand ontvangt presentatrice Linda de Mol twee tv-persoonlijkheden die een roerig jaar achter de rug hebben. SBS-ster Martien Meiland en talkshowhost Fidan Ekiz nemen plaats op de bank in de gezellige studio.

Linda's Wintermaand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Chateau Meiland
Anderhalf jaar geleden brak Martien Meiland op grootse wijze door op televisie. Jaren geleden was hij al eens te zien in Ik vertrek en in het realityprogramma Chateau Meiland volgden we hem en zijn familie bij de verbouwing van een kasteel in Frankrijk tot bed & breakfast. Hij was ook te zien in het succesvolle SBS-programma Wie van de 3. Toch ging het niet altijd even makkelijk, zoals bleek uit Martiens biografie - die ook in 2020 verscheen.

Bekijk deze fragmenten uit de uitzending

De Vooravond
De andere gast op de bank is Fidan Ekiz. Ze timmert al jaren aan de weg in televisieland en was in het verleden veelvuldig te zien als tafeldame in De wereld draait door. Dit jaar mocht ze zelf aan de slag als talkshowhost. Eerst was ze regelmatig op de zondagavond te zien in Op1, naast Jeroen Pauw, en in september begon ze samen met co-presentator Renze Klamer aan De Vooravond - de opvolger van DWDD. Hoe heeft Fidan dit jaar beleefd?

Linda's Wintermaand is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag 20 december in Linda's Wintermaand: Martien Meiland en Fidan Ekiz of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier