Special 5 jaar Kerst Muziekgala met interview koningin Máxima zondag op NPO 1

Special 5 jaar Kerst Muziekgala met interview koningin Máxima zondag op NPO 1
Buddy Vedder blikt terug

Kijktip :

Een grootse jubileumviering van het Kerst Muziekgala zit er dit jaar niet in vanwege het coronavirus, maar gelukkig blikt Buddy Vedder in de special 5 jaar Kerst Muziekgala wél terug op de hoogtepunten van de voorbije jaren. Ook koningin Máxima komt opdraven.

5 jaar Kerst Muziekgala gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Gesprek
In de uitzending voert Vedder een gesprek met koningin Máxima over het project 'Méér muziek in de klas', waar ze ambassadrice van is. De koningin is sowieso een voorvechter van het muziekonderwijs in Nederland en daar past het Kerst Muziekgala helemaal bij. In deze special zien we ook bijzondere optredens van jonge muzikale talenten met onder anderen Ilse DeLange, André van Duin, Ronnie Flex en Gerard Joling.

Schoolband
En daar blijft het niet bij. Er is ook een unieke bijdrage van De Grootste Schoolband van Nederland te zien. Hierin zitten twaalf basisschoolklassen uit alle provincies van ons land. Zij hebben samen een videoclip gemaakt van hun eigen, nieuwe kerstlied. En ook krijgen we te zien hoe 'De muzikaalste klas van Nederland' uit het Friese Balk door Emma Heesters wordt verrast met een persoonlijk kerstoptreden.

Herhaling
De special 5 jaar Kerst Muziekgala wordt op donderdag 24 december om 15.50 uur herhaald op NPO 1.

De special 5 jaar Kerst Muziekgala is op zondag 20 december om 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de hele uitzending van 5 jaar Kerst Muziekgala terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special 5 jaar Kerst Muziekgala met interview koningin Máxima zondag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV