Kandidaten nieuw seizoen Wie is de Mol? worden maandag onthuld in MolTalk

Kandidaten nieuw seizoen Wie is de Mol? worden maandag onthuld in MolTalk
Welke BN'ers zien we vanaf 2 januari in actie?

Kijktip :

Enkele maanden na het jubileumseizoen kunnen Molloten zich alweer opmaken voor het nieuwe, 21ste seizoen van Wie is de Mol? Tot nu toe is er niets bekendgemaakt over de nieuwe kandidaten, want die worden op maandag 21 december allemaal in één keer onthuld in MolTalk.

MolTalk gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Geheimzinnig
Liefhebbers van Wie is de Mol? (en dat zijn er nogal wat) hebben maar een paar maanden moeten wachten op de komst van het nieuwe seizoen. Op 24 oktober maakte radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte zich bekend als de Mol in het jubileumseizoen, en op zaterdag 2 januari gaat het nieuwe, 21ste seizoen alweer van start op NPO 1. Er wordt echter nogal geheimzinnig over gedaan: officieel is er nog niks bekend.

Tekst gaat verder onder video's.

Tsjechië
Toch doen er alweer vele geruchten de ronde, bijvoorbeeld dat het nieuwe seizoen is opgenomen in Tsjechië. Op maandag 21 december komt er meer duidelijkheid, want in MolTalk zullen presentatoren Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg onthullen wie de kandidaten in het nieuwe seizoen zijn. Daarna wordt vooruitgeblikt met drie oud-kandidaten en presentator Rik van de Westelaken.

De speciale aflevering van MolTalk, waarin de kandidaten van het nieuwe seizoen worden onthuld, is op maandag 21 december om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de aflevering van MolTalk terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kandidaten nieuw seizoen Wie is de Mol? worden maandag onthuld in MolTalk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV