Vrijdag in M: Marc-Marie Huijbregts, Natacha Harlequin over positieve punten 2020

Vrijdag in M: Marc-Marie Huijbregts, Natacha Harlequin over positieve punten 2020
De gasten van vrijdag 18 december

Kijktip :

Vanavond is het tijd voor de laatste uitzending van M van 2020. Daarom wordt deze keer onder meer teruggeblikt op het bizarre jaar 2020, maar dan op de positieve punten van het afgelopen jaar met Marc-Marie Huijbregts, Natacha Harlequin en Jamai Loman in M's Happy New Year. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - vrijdag 18 december

  • 2020 gaat niet de boeken in als het meest vrolijke jaar uit onze geschiedenis... Dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar óók voor kinderen in het land. Voor sommige kinderen was het zelfs een enorm rotjaar. Daarom is er hulp ingeschakeld van de M-bassadeurs om leeftijdsgenoten een oppepper te geven.
  • Om vast in de kerststemming te komen zijn de heren van Her Majesty al de hele week te gast. Vandaag spelen ze voor de laatste keer dit jaar een kerstklassieker, dit keer samen met Blaudzun.
  • Deze decembermaand is in de talkshow 'M's Happy New Year' in het leven geroepen. Samen met de gasten maken ze een alternatief jaaroverzicht; een overzicht waarin ze vooral de positieve en mooie dingen die in 2020 zijn gebeurd aan het licht brengen. Zo kunnen we toch het jaar positief afsluiten! Vanavond schuiven Marc-Marie Huijbregts, Natacha Harlequin en Jamai Loman aan om de lijst voor de laatste keer dit jaar aan te vullen.
  • De jaarlijkse Jan Terlouw-lezing staat morgen in het teken van tolerantie en polarisatie. In allerlei opzichten zijn Tim Hofman en Gert-Jan Segers elkaars tegenpolen en juist daarom heeft Gert-Jan Tim uitgenodigd om samen de lezing uit te spreken.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in M: Marc-Marie Huijbregts, Natacha Harlequin over positieve punten 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier