Groots genieten met The Greatest Showman op Net5 tijdens Kerstavond 2020

Groots genieten met The Greatest Showman op Net5 tijdens Kerstavond 2020
Sprankelende muziekfilm met Hugh Jackman

Kijktip :

Op donderdag 24 december (Kerstavond) is de film The Greatest Showman te zien op Net5. Met een dikke 7,6 IMDb-score pakt Net5 uit met een magistrale muziekfilm van de makers van La La Land, met niemand minder dan Hugh Jackman (The Wolverine) in de hoofdrol. Een film over houden van jezelf, doorzettingsvermogen en showtime!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

'A Million Dreams'
The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over de oorsprong van de showbusiness en dromen die werkelijkheid worden. Het verhaal is geïnspireerd op het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter de grootste show van de wereld, die over de hele planeet een groot publiek aansprak.

Zac Efron en Hugh Jackman in de film 'The Greatest Showman'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Stel je open voor een prachtige, kleurrijke muziekfilm met een fantastische boodschap. Een wonderlijk verhaal uit lang vervlogen tijden, waarin alles nog mogelijk was maar vooroordelen ook aan de orde van de dag waren. Barnum lukte het om een soort rariteitencircus op te bouwen, dat in dit geval in een soort musicalvorm aan je gepresenteerd wordt met geweldige choreografieën en mooie special effects. Als je de soundtrack (met het schitterende 'From Now On' en 'Rewrite the Stars') in je hart sluit, wil je niets anders meer horen. En vergeet naast Hugh Jackman ook Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zac Efron en Zendaya niet, want stuk voor stuk zingen én acteren ze de sterren van de hemel. Een wervelend spektakel dat als een sluimerende blockbuster de bioscopen bestormde. Een dikke aanrader om de Kerstdagen van 2020 heerlijk mee te beginnen!

Cast
Naast Hugh Jackman (Logan) en Michelle Williams (After the Wedding) zijn ook Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Fallout), Zendaya (Euphoria) en Zac Efron (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Michael Gracey (Rocketman).

The Greatest Showman is op 24 december om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: biografie, drama, muziek. IMDb-score: 7,6.

Heb je The Greatest Showman op Kerstavond gemist? Niet getreurd: op Tweede Kerstdag (zaterdag 26 december) is de film om 23.10 uur nogmaals te zien op Net5.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Groots genieten met The Greatest Showman op Net5 tijdens Kerstavond 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV