Startdatum Stephen King-serie The Stand is bekend

Startdatum Stephen King-serie The Stand is bekend
Met Alexander Skarsgård, James Marsden en Whoopi Goldberg

Kijktip :

De releasedatum van de splinternieuwe Stephen King-serie The Stand is bekend. We krijgen er weer een hele vette dark fantasy-serie bij: Stephen Kings beroemde boek The Stand krijgt een verfilming en is in Nederland vanaf 3 januari 2021 te zien op Prime Video en AppleTV+. Negen weken lang komt er elke week een nieuwe aflevering online.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
Het lot van de mensheid rust op de fragiele schouders van de 108-jarige Mother Abagail (gespeeld door Whoopi Goldberg) en een handvol overlevenden. Hun meest duistere nachtmerries worden belichaamd door een man met een dodelijke glimlach en bizarre krachten: Randall Flagg, de Dark Man.

Actrice Whoopie Goldberg in de serie 'The Stand'

Stephen King-klassieker
Het gelijknamige boek The Stand is één van de meesterwerken van horrorschrijver Stephen King en de verwachtingen zijn hooggespannen. In 1994 werd deze vuistdikke roman al verfilmd in een miniserie (366 minuten) met de gelijknamige titel The Stand, en deze was destijds een hit in de videotheken. In 2021 staat er een nieuwe en dure serie te wachten waar maar liefst twee jaar aan gewerkt is. Bovendien heeft King een gloednieuw einde geschreven voor deze televisieserie. De cast voor deze The Stand is geweldig: onder anderen Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård, James Marsden, Amber Heard, Greg Kinnear, Henry Zaga en Owen Teague spelen mee.

The Stand is vanaf 3 januari op Prime en AppleTV+ te zien. De serie bevat 9 afleveringen. Genre: Fantasy, Avontuur, Thriller.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV