Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 52

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 52
Kijktips voor zaterdag 19 t/m 26 december

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. Nick & Simon in L.A. (15 december)

Prime Video


NSG staat voor Nick, Simon & Garfunkel, wat tevens de naam is van het conceptalbum waar het duo aan werkte. Tijdens het maken van die plaat lieten ze zich inspireren door hun Amerikaanse voorbeelden. Bekijk hier waar je Nick & Simon in L.A. kunt streamen.

2. The Expanse, S5 (16 december)

Prime Video


Een thriller 200 jaar in de toekomst waar de zaak rondom een vermiste vrouw een geharde detective en de kapitein van een opstandig schip bij elkaar brengen. Dit leidt tot een race door het heelal om het grootste complot van de mensheid te ontrafelen. Bekijk hier waar je The Expanse kunt streamen.

3. Ma Rainey's Black Bottom (18 december)

Netflix


Levee (Chadwick Boseman) is een getalenteerde trompettist die een oogje heeft op de vriendin van Rainey. Hij is vastberaden naam te maken in de muziekindustrie. Lees hier waar je Ma Rainey's Black Bottom kunt kijken.

4. Pitch Perfect (19 december)

Videoland


Twee concurrerende a-capellazanggroepen, The Barden Bellas - bestaande uit allemaal meisjes - en The Barden Treblemakers - allemaal jongens, - willen het International Championship of Collegiate A Capella winnen, dat elk jaar gehouden wordt in Carnegie Hall. Lees hier waar je Pitch Perfect kunt kijken.

Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

5. The Vow (21 december)

Ziggo


De reeks geeft een inkijk in de organisatie NXIVM, die volop in het nieuws kwam wegens beschuldigingen van afpersing. Keith Raniere, de oprichter van de groep, werd onlangs veroordeeld tot een gevangenisstraf van 120 jaar, wegens onder meer afpersing en vrouwenhandel. Lees hier waar je The Vow kunt streamen.

6. The Midnight Sky (23 december)

Netflix


Het verhaal gaat over de eenzame en briljante wetenschapper Augustine. Hij zit nog verschuild in het Noordpoolgebied nadat een mysterieuze apocalyps de mensheid op aarde nagenoeg volledig uitroeide. Bekijk hier waar je The Midnight Sky kunt kijken.

7. Star Trek: Into Darkness (23 december)

Videoland


De bemanning van de Enterprise wordt teruggeroepen naar de aarde, waar blijkt dat het hoofdkwartier van Starfleet is vernietigd door een onstuitbare bedreiging vanuit hun eigen organisatie. Lees hier waar je Star Trek: Into Darkness kunt kijken.

8. Soul (25 december)

Disney+


Joe Gardner is muziekleraar op een middelbare school en krijgt de kans om in de beste jazzclub in de stad te spelen. Eén klein missertje zorgt er echter voor dat hij in The Great Before belandt, een magische plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, maniertjes en interesses krijgen voordat ze naar de aarde gaan. Lees hier waar je Soul kunt kijken.

9. Bridgerton, S1 (25 december)

Netflix


De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde. Bekijk hier waar je Bridgerton kunt streamen.

10. The LEGO Movie 2 (26 december)

Netflix


Het is al weer vijf jaar geleden sinds alles awesome was en de inwoners van Bricksburg staan nu voor een heel grote nieuwe bedreiging: Duplo-aanvallers uit de ruimte, die alles vernietigen, sneller dan de bewoners van de stad kunnen bouwen. Lees hier waar je The LEGO Movie 2 kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The LEGO Movie 2.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV