Overzicht: Dit zijn de nieuwe kerstfilms op Netflix

Overzicht: Dit zijn de nieuwe kerstfilms op Netflix
Deze films zijn nieuw in 2020 en het kijken waard!

Kijktip :

Naast een hele rits oude en vertrouwde kerstfilms komen er ook elk jaar een hele nieuwe lading kerstfilms bij. Vooral in 2020 zal je die vooral op de streamingdiensten en de VOD-diensten kunnen vinden. Gids.tv heeft het overzicht.

Bekijk ook: Het complete overzicht van alle kerstfilms die je tijdens de Kerstdagen kunt kijken.

1. The Christmas Chronicles: Part Two


Kate Pierce is nu een cynische tiener en wordt onverwachts herenigd met de Kerstman als een geheimzinnige herrieschopper Kerstmis permanent dreigt te verpesten. Bekijk hier waar je The Christmas Chronicles 2 kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Christmas Chronicles 2.

2. De Familie Claus


Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Terwijl zijn mama moet werken, brengt Jules tijdens de kerstvakantie veel tijd door in het speelgoedwinkeltje van zijn opa. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol die zijn wereld voorgoed door elkaar zal schudden en begint hij langzaam steeds meer te houden van de 'mooiste tijd van het jaar'. Lees hier waar je De Familie Claus kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van De Familie Claus.

3. Jingle Jangle: A Christmas Journey


Een denkbeeldige wereld komt tot leven in een vakantieverhaal van een excentrieke speelgoedmaker, zijn avontuurlijke kleindochter, en een magische uitvinding die de kracht heeft om hun leven voor altijd te veranderen. Lees hier waar je Jingle Jangle: A Christmas Journey kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Jingle Jangle: A Christmas Journey.

4. Holidate


Sloane en Jackson hebben er een hekel aan om alleenstaand te zijn op vakantie, waar ze voortdurend worden beoordeeld door hun bemoeizuchtige families. Dus als deze twee vreemdelingen elkaar ontmoeten, beloven ze elkaars ‘holidate’ te zijn voor elke feestelijke gelegenheid in het komende jaar. Bekijk hier waar je Holidate kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van Holidate.

5. Operation Christmas Drop


Een strenge medewerkster van het Amerikaanse Congres verzamelt bewijs om een Amerikaanse luchtmachtbasis in de tropen te sluiten, maar valt voor de ruimhartige kapitein van de basis. Lees hier waar je Operation Christmas Drop kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Operation Christmas Drop.

6. Dolly Parton’s Christmas on the Square


De kerststemming valt in duigen wanneer een kille vrouw het land van haar geboortestadje wilt proberen te verkopen. Kunnen muziek, magie en herinneringen haar op andere gedachten brengen? Lees hier waar je Dolly Parton's Christmas on the Square kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Dolly Parton’s Christmas on the Square.

Ook te zien:

Lees ook: De beste kerstfilms op Netflix (top 10). Het team van Gids.tv wenst alle kijkers, luisteraars en lezers hele fijne kerstdagen toe!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV