Top 10: De beste kerstfilms op Netflix

Top 10: De beste kerstfilms op Netflix
Welke film zet jij met kerst op?

Kijktip :

Deze kerstdagen zul je waarschijnlijk minder bezoek ontvangen en dus is er meer tijd om een lekkere kerstfilm aan te zetten! Om jou te helpen bij de keuzestress, heeft Gids.tv het allerbeste dat Netflix te bieden heeft op een rij gezet. Veel kijkplezier!

Bekijk ook: Het complete overzicht van alle kerstfilms die je tijdens de Kerstdagen kunt kijken.

10. De Familie Claus (2020)

Gids.tv: ★★ | IMDb 5,9


De eerste Nederlands-Vlaamse Netflix-Kerstfilm is een feit. Het verhaal gaat over Jules Claus. Hij houdt helemaal niet van kerst, totdat hij erachter komt dat zijn eigen opa de enige echte Kerstman is. Lees hier waar je de film De Familie Claus kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van De Familie Claus.

9. The Princess Switch (2018)

IMDb 6,0


In de laatste dagen voor Kerst ruilt de hertogin van Montenaro genaamd Margaret van plaats met de lookalike Stacy, een Amerikaanse afkomstig uit Chicago. De zaken worden vreselijk ingewikkeld wanneer Margaret met een beetje hulp van magie verliefd wordt op de collega van Stacy. Gezellige, soms plakkerige romantiek van Koninklijke bloede. Lees hier waar je The Princess Switch kunt kijken.

8. The Christmas Chronicles 2 (2020)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb 6,0


Het acteurskoppel Kurt Russell en Goldie Hawn zijn terug als de beroemde familie Claus. De ster van Bethlehem is in groot gevaar, en aan de rendieren Rudolf, Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donner, Prancer en Vixen de zware taak om deze toch nog te laten stralen. Lees hier waar je The Christmas Chronicles 2 kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Christmas Chronicles 2.

7. Holidate (2020)

Gids.tv: ★★★ | IMDb 6,1


Uitbuiken van het Kerstdiner? Met deze cynische komedie vol romantiek en álle feestdagen komt het helemaal goed. Een frisse, flauwe maar leuke komedie zien we de Australische hunk Luke Bracey en Emma Roberts in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Holidate kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Holidate

6. Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020)

Gids.tv: ★★★ | IMDb 6,5


Een kerstfilm vol zang en dans, en pracht en praal. Met uitvinder Jeronicus Jangle in een wereld vol vrolijkheid en verwondering. Met een schurkenrol van niemand minder dan Ricky Martin. Lees hier waar je Jingle Jangle: A Christmas Journey kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Jingle Jangle: A Christmas Journey

5. The Polar Express (2004)

IMDb 6,6


Als je een echte kerstfreak bent, dan moet je in deze donkere dagen absoluut de warme huiskamer opzoeken en je laten betoveren door het verhaal van The Polar Express. Een beeldschone animatiefilm met zeer veel details en sfeer, met natuurlijk de stem van Tom Hanks (de treinconducteur: twee druppels water). Lees hier waar je The Polar Express kunt kijken

4. The Holiday (2006)

IMDb 6,9Nog de kerstboom opzetten? Doe dat dan met een oude kerstklassieker met rijke sterrencast. Onder andere Jude Law, Kate Winslet, Cameron Diaz en Jack Black doen mee in een romantische kerstfilm die zich afspeelt in Amerika en Engeland. Lees hier waar je de film The Holiday kunt kijken.

3. Arthur Christmas (2011)

IMDb 7,1


Hoe bezorgt de Kerstman 2 miljard cadeautjes op Kerstavond zonder dat hij gezien wordt door satellieten en de luchtverdediging van talloze geïndustrialiseerde landen? En hoe krijgt hij dat voor elkaar met alle verschillende tijdzones en de enorme afstanden die moeten worden afgelegd? Een heerlijke animatiefilm voor jong en oud van de makers van Wallace and Gromit. Lees hier waar je Arthur Christmas kunt kijken.

2. The Christmas Chronicles (2018)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb 7,2


Het was twee jaar geleden dé kersthit op Netflix. Met de meest charismatische kerstman van de laatste jaren Kurt Russell in de hoofdrol. Een prachtig avontuur waar twee kinderen stiekem in de slee van de kerstman kruipen. Een wervelende kerstfilm die de Kerstdagen extra sfeer geeft. Lees hier waar je de film The Christmas Chronicles kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van de film The Christmas Chronicles

1. Klaus (2019)

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb 8,2


Grote winnaar is de geweldige animatiefilm Klaus. Volg de nieuwe postbode van Smeerensburg Jesper genaamd, in een liefdevol en spannend avontuur met belangrijke boodschap. Een Oscargenomineerde handgetekende animatiefilm die als klassieker aan de muur bij de kerstman hangt. Lees hier waar je de film Klaus kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van de animatiefilm Klaus.

Lees ook: de beste kerstfilms op Videoland, Prime Video en Disney+. Het team van Gids.tv wenst alle kijkers, luisteraars en lezers hele fijne kerstdagen toe!


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 10: De beste kerstfilms op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier