Top 5: De beste kerstfilms op Videoland

Top 5: De beste kerstfilms op Videoland
Welke film zet jij met kerst op?

Kijktip :

Deze kerstdagen zul je waarschijnlijk minder bezoek ontvangen en dus is er meer tijd om een lekkere kerstfilm aan te zetten! Om jou te helpen bij de keuzestress, heeft Gids.tv het allerbeste dat Videoland te bieden heeft op een rij gezet. Veel kijkplezier!

5. Bridget Jones's Diary (2001)

IMDB ★ 6,7

Bron: Videoland
Bridget Jones is een doorsnee-vrouw, die worstelt met haar leeftijd, haar gewicht, haar baan, het ontbreken van een liefde in haar leven en vele andere imperfecties. Bekijk waar je Bridget Jones's Dairy kunt kijken.

4. The Holiday (2006)

IMDb ★ 6,9

Bron: Columbia Pictures
Nog de kerstboom opzetten? Doe dat dan met een oude kerstklassieker met rijke sterrencast. Onder andere Jude Law, Kate Winslet, Cameron Diaz en Jack Black doen mee in een romantische kerstfilm die zich afspeelt in Amerika en Engeland. Lees hier waar je de film The Holiday kunt kijken.

3. Once Upon a Christmas Miracle (2018)

IMDb ★ 7,5

Cartel Pictures
Normaal gesproken zijn Hallmark-films matig tot slecht, maar deze film is een aangename uitzondering. Heather Krueg hoort een paar dagen voor de kerstdagen dat zij dringend een levertransplantatie nodig heeft. Bekijk hier waar je Once Upon a Christmas Miracle kunt kijken.

2. Trading Places (1983)

IMDb ★ 7,5

Paramount Pictures
De broers Mortimer en Randolph Duke zijn succesrijke zakenmannen die wel van een weddenschap houden. Hun laatste bedenksel: ze zullen hun werknemer Louis Winthorpe III inruilen voor zomaar een arme zwerver. Bekijk hier waar je Trading Places kunt kijken.

1. Love Actually (2003)

IMDb ★ 7,6

Bron: Universal Pictures
Tien liefdesverhalen in één rond kerstmis. Onder meer: Een minister-president (Hugh Grant) die enorm verliefd wordt op een medewerkster en een schrijver (Colin Firth) die zijn wederom gebroken hart verzorgt in Frankrijk. Lees hier waar je Love Actually kunt kijken.

Het team van Gids.tv wenst alle kijkers, luisteraars en lezers hele fijne kerstdagen toe!


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 5: De beste kerstfilms op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV