Top 5: De beste kerstfilms op Prime Video

Top 5: De beste kerstfilms op Prime Video
Welke film zet jij met kerst op?

Kijktip :

Deze kerstdagen zul je waarschijnlijk minder bezoek ontvangen en dus is er meer tijd om een lekkere kerstfilm aan te zetten! Om jou te helpen bij de keuzestress, heeft Gids.tv het allerbeste dat Prime Video te bieden heeft op een rij gezet. Veel kijkplezier!

Bekijk ook: Het complete overzicht van alle kerstfilms die je tijdens de Kerstdagen kunt kijken.

5. How The Grinch Stole Christmas (2000)

IMDB: 6,2


In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een volk dat houdt van Kerstmis en feestvieren. Bovenop de berg leeft de Grinch, een oude knorpot die de kerstdagen haat en alleen maar wraak wil nemen op diegenen die hem kwaad hebben gedaan. Lees hier waar je How The Grinch Stole Christmas kunt kijken.

4. Alles is Familie (2012)

IMDB: 6,6


Iedereen binnen de familie De Roover is op een punt in het leven beland waar het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo verlangt Winnie een baby en probeert haar man Rutmer dichter bij zijn gevoel komen. Lees hier waar je Alles Is Familie kunt kijken.

3. Last Christmas (2019)

Gids.tv: ★★★ | IMDB: 6,5


Deze film gaat over de jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke). Zij is een vrouw die werkt als elf in een warenhuis tijdens haar vakantie. Tom is een nachtkoerier die vrijwilligerswerk doet in een opvangcentrum voor daklozen. Lees hier waar je Last Chistmas kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Last Christmas.

2. Love Actually (2003)

IMDB: 7,6


Tien liefdesverhalen in één rond kerstmis. Onder meer: Een minister-president (Hugh Grant) die enorm verliefd wordt op een medewerkster en een schrijver (Colin Firth) die zijn wederom gebroken hart verzorgt in Frankrijk. Lees hier waar je Love Actually kunt kijken.

1. It's a Wonderful Life (1946)

IMDB: 8,6


De knappe George Bailey, een inwoner van het kleine stadje Bedford Falls, wil de wereld zien en grootse dingen en avonturen beleven. Omstandigheden en zijn eigen karakter dwingen hem echter in zijn geboortestadje te blijven om er een volgens hem, saai leven te leiden. Lees hier waar je It's A Wonderful Life kunt kijken.

Lees ook: de beste kerstfilms op Videoland, Netflix en Disney+. Het team van Gids.tv wenst alle kijkers, luisteraars en lezers hele fijne kerstdagen toe!


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Top 5: De beste kerstfilms op Prime Video of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier