Bijzondere emotionele film De Libi maandag op NPO 3

Bijzondere emotionele film De Libi maandag op NPO 3
Met Bilal Wahib en Daniël Kolf

Kijktip :

Een film maken over de hedendaagse jeugdscene in Amsterdam: dat is geen makkelijke klus. Toch doet Shady El-Hamus het. De prachtige Nederlandse film De Libi is maandag te zien op NPO 3. Daarnaast is de film te streamen via Videoland.

Het verhaal
De jongens Bilal (Bilal El Mehdi Wahib), Gregg (Daniël Kolf) en Kevin (Oussama Ahammoud) kunnen niet wachten tot het echte leven in Amsterdam begint na de eindexamens. Als ze tijdens de zoveelste saaie schooldag door een groepje meisjes worden uitgedaagd hen 's avonds in de 'Jimmy Woo' te ontmoeten, zetten de jongens alles op alles om deze bekende nachtclub binnen te komen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
De Libi is een prachtige schets van een vriendengroep in het hedendaagse jeugdklimaat. Het verhaal is snel, grappig, nieuw en meesterlijk in haar dialogen. De vrienden hebben een natuurlijk charisma en vooral Bilal Wabib springt daar dan weer uit. Zowel de verdrietige als de stoere emoties weet hij geweldig neer te zetten.

De film De Libi (2019) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op maandag 20 december om 21.20 uur te zien op NPO. Daarnaast is de film te streamen via Videoland en Pathé Thuis.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere emotionele film De Libi maandag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier