Renze Klamer en Emma Wortelboer presenteren Nationale 2020 Test

Renze Klamer en Emma Wortelboer presenteren Nationale 2020 Test
Op 26 december op NPO 3

Nieuws :

In De Nationale 2020 Test testen presentatoren Emma Wortelboer en Renze Klamer de kennis van het Zoompubliek en bekende Nederlanders aan de hand van 25 vragen. Wat gebeurde er in het nieuws, de politiek, de sport, in de muziek en in de media? Wat staat in ons geheugen gegrift en wat waren we alweer bijna vergeten? De Nationale 2020 Test is op 26 december te zien op NPO 3.

2020: het jaar dat we massaal in onze joggingbroek vanuit huis werkten, op geen enkel festival dansten, op vakantie gingen naar gebieden met 'code geel' en niet meer naar de kroeg mochten. Maar ook het jaar dat Danny Vera 'Bohemian Rapsody' van Queen van de troon stootte, Nikkie de Jager haar coming out beleefde en Gravin Eloise van Oranje dé Instagram-hit werd.

Bekende Nederlanders
Er zijn zes bekende Nederlanders die de test in de studio ondergaan:

Sander Schimmelpenninck

Hoofdredacteur van Quote en presentator van onder meer De Opvolgers

Katja Schuurman

Presentatrice en actrice

Akwasi

Woordkunstenaar, oprichter van Omroep ZWART

Rob Jetten

Politicus, fractievoorzitter van D66

Martijn Koning

Cabaretier

Envy Peru
Quinty Misiedjan

Vuurwerk-pakket
De kijker thuis kan live meespelen via de NPO 3-app. Voor het thuispubliek staat er ook iets op het spel: de winnaar krijgt een geweldig 'vanaf-je-bank-vuurwerk-pakket'!

De Nationale 2020 Test is op zaterdag 26 december om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Nationale 2020 Test terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Renze Klamer en Emma Wortelboer presenteren Nationale 2020 Test of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier