Slotaflevering De zaak van je leven dinsdag 22 december te zien op NPO 2

Slotaflevering De zaak van je leven dinsdag 22 december te zien op NPO 2
Verdwenen yogalerares uit Den Haag

Kijktip :

Dinsdagavond (22 december) is de slotaflevering van het misdaadprogramma De zaak van je leven te zien op NPO 2. Hierin vertellen rechercheurs en andere betrokkenen over een spraakmakende zaak uit het verleden. Dit keer is dat de verdwenen yogalerares uit Den Haag.

De zaak van je leven gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Onvergetelijke ontdekking
De zaak komt aan het rollen als de partner van de yogalerares aangifte doet vanwege haar vermissing. De politie zet meteen een uitgebreid onderzoek op poten en al snel volgt er een huisbezoek, die een geheel nieuw licht op de zaak werpt. Rechercheurs doen hier namelijk een ontdekking die ze hun hele leven niet meer zullen vergeten...

Impact
In De zaak van je leven krijgen we te zien hoe groot de impact van het onderzoek is geweest op de levens van alle betrokkenen: rechercheurs, hun collega's, getuigen en nabestaanden van de eventuele slachtoffers. Nog één keer duiken ze het archief van de geruchtmakende zaak in en komen er stille getuigen voor het voetlicht.

De slotaflevering van De zaak van je leven is op dinsdag 22 december om 22.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De zaak van je leven terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering De zaak van je leven dinsdag 22 december te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier