Maandag bij Beau: Michiel Heller over het opslaan van het Pfizer-vaccin

Maandag bij Beau: Michiel Heller over het opslaan van het Pfizer-vaccin
De gasten van maandag 21 december

Kijktip :

Eindelijk is het coronavaccin ook goedgekeurd in Europa en mogen we gaan vaccineren. Onder andere Michiel Heller schuift aan bij Beau om hierover te vertellen. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van maandag 21 december

  • Vijf maanden geleden deden de ouders van de 4-jarige zieke Siem een oproep in BEAU voor een donor. Vanavond hebben ze goed nieuws.Annemarie en Diederik van Overveld schuiven samen met levertransplantatiechirurg Marieke de Boer en Gineke Bulstra aan.
  • Het eerste vaccin tegen het coronavirus, het Pfizer-vaccin, is vandaag goedgekeurd door de EMA. Het inenten kan dus beginnen! Jop de Vrieze, Vanessa Lamsvelt en Michiel Heller, de directeur van het bedrijf dat de Nederlandse vaccins op gaat slaan, schuiven aan.
  • Bakkers klaar? Bakken maar! Vanaf aankomende zondag is er weer een gloednieuw seizoen van het succesvolle bakprogramma Heel Holland Bakt. Presentator André van Duin en jurylid Robèrt van Beckhoven vertellen wat we kunnen verwachten. En we hebben ook de eerste beelden!

Beau is elke werkdag rond 21:20 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Beau: Michiel Heller over het opslaan van het Pfizer-vaccin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier