Dit zijn alle deelnemers aan Wie is de Mol? 2021

Dit zijn alle deelnemers aan Wie is de Mol? 2021
21ste seizoen in Tsjechië vanaf 2 januari op NPO 1

Nieuws :

Op zaterdag 2 januari gaat het 21ste seizoen van Wie is de Mol? van start op NPO 1. De nieuwe editie is opgenomen in Tsjechië. Welke (semi-)Bekende Nederlanders zien we in het nieuwe seizoen? Gids.tv zet ze op een rij.

De kandidaten

In een speciale MolTalk maandag werden de kandidaten bekend gemaakt. De volgende (semi-)BN'ers zijn bekend gemaakt in deze uitzending:
:person:person:person:person:person:person:person:person:person:person

Wat weten we al over de kandidaten?

Charlotte Nijs


Charlotte Nijs (32) is journalist en werkt als politiek verslaggever bij Hart van Nederland (SBS6). Inmiddels voorziet ze verschillende radiozenders en tv-programma’s van Talpa Network van het laatste politieke nieuws.

Erik de Zwart


Erik de Zwart (63) is radio-dj en media-ondernemer. Hij leerde zichzelf het radiovak en kwam via de ziekenomroep van het VU Ziekenhuis, Radio Unique en Radio Caroline bij Veronica terecht, waar hij vanaf 1989 de Top 40 op zowel radio als televisie presenteert.

Florentijn Hofman


Florentijn Hofman (43) is beeldend kunstenaar en essayist. Hij is de man achter de beroemde en reusachtige ‘Badeend’, een opblaasbaar beeld over consumptie en reproduceerbaarheid, dat de hele wereld overgaat.

Joshua Nolet


Joshua Nolet (32) is zanger/rapper en frontman van Chef’Special. De band groeide uit tot een van Nederlands meest populaire live acts en speelde meermaals op Lowlands, Pinkpop en Sziget.

Lakshmi Swami Persaud


Lakshmi Swami Persaud (27) is artiest, songwriter en theatermaker. Haar pop-noir is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Momenteel tourt ze langs de theaters met haar nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’.

Marije Knevel


Marije Knevel (33) is de adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl. Daarnaast is ze televisiepresentatrice en programmamaakster. Marije werkte mee aan meer dan 25 televisieprogramma’s, waaronder RTL Boulevard, Koning Voetbal en Nick Battle. Verder zat ze regelmatig bij Ladies Night.

Remco Veldhuis


Remco Veldhuis (47) is cabaretier, zanger en presentator. Als theatermaker is hij vooral bekend als helft van het duo Veldhuis & Kemper. Met Richard Kemper maakte hij tot nu toe negen cabaretprogramma’s.

Renée Fokker


Actrice Renée Fokker (59) vervulde in 2019 de rol van Astrid Holleeder in de voorstelling ‘Judas’ en is momenteel te zien in de film ‘Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn’, naar het boek van Daphne Deckers.

Rocky Hehakaija


Rocky Hehakaija (36) schopte het tot Jong Oranje en verdiende haar sporen in het straatvoetbal. Ze was het enige vrouwelijke lid van Edgar Davids’ Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld en de eerste vrouwelijke straatvoetballer in het wereldberoemde voetbalspel FIFA.

Splinter Chabot


Splinter Chabot (24) is schrijver, programmamaker en politicoloog. In 2020 verscheen zijn debuutroman ‘Confettiregen’. Er volgden talloze persoonlijke reacties, waaruit zijn tweede boek ‘Roze Brieven’ (2020) ontstond.

Bekijk hier hoe je Wie is de Mol? volgt op tv en online.

Wie is de Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV