Vanavond op tv: Kerst Met De Familie Meiland, finale Het Perfecte Plaatje en meer

Vanavond op tv: Kerst Met De Familie Meiland, finale Het Perfecte Plaatje en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 december

Kijktip :

Vanavond kun je kijken naar de ontknoping van Het Perfecte Plaatje, wie van de BN’ers wint deze fotowedstrijd? Ook gaat de sfeervolle realityserie Kerst met de familie Meiland van start. Maar je kunt ook kijken naar De Zaak Van Je Leven over een vermiste yogalerares, een gezellige familiefilm, een nieuwe aflevering van Vier Handen Op Eén Buik of het Knoop Gala 2020. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Vier Handen Op Eén Buik: apart wonen

NPO 3
20:25 uur

In deze aflevering van Vier Handen Op Eén Buik helpt influencer en YouTuber Bibi Breijman de 20-jarige Louise. Ze woont niet samen met haar vriend en heeft angst voor de bevalling. Louise raakt zwanger van haar vriend Jesse. Allebei zijn zij groot fan van Feyenoord en ze wonen apart van elkaar. Jesse woont bij zijn en ouders en Louise bij haar moeder. Dat wordt een hele uitdaging met de kleine op komst. Bovendien heeft Louise angst voor de bevalling. Influencer en YouTuber Bibi Breijman gaat haar steunen in dit avontuur. Kan zij Louise helpen om van haar bevallingsangst af te komen?


Nieuw: Kerst met de familie Meiland

SBS 6
20:30 uur

Drie avonden op rij is op SBS6 te zien hoe de familie Meiland vakantie viert in het ijskoude Lapland, volgens hen dé bestemming voor het ultieme kerstgevoel. Maandag tot en met woensdag zijn de avonturen van de Meilandjes om 20:30 uur te zien, met donderdag zelfs een dubbele uitzending. Na een turbulent jaar wil de familie Meiland dolgraag op vakantie in de sneeuw. Ze gaan voor het 'Last Christmas'-gevoel van met z’n allen in een knus chalet, sleeën en warme chocolademelk drinken voor de open haard. Voor vertrek moet er nog veel geregeld worden. De familie Meiland gaat winteroutfits kopen, de honden moeten worden ondergebracht én: hoe neem je een voorraad wijn mee naar Lapland? In het noorden van Zweden ondernemen ze allerlei winterse activiteiten, zoals het bezoeken van een ijshotel en een huskysledetocht. Het is soms flink afzien tijdens de reis. Er volgt ook een kerstdiner en een ontmoeting met de Kerstman.


Familiefilm: Paddington 2

NET 5
20:30 uur

In de familiefilm Paddington 2 voelt Paddington zich gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag ontdekt Paddington een uniek boek in Mr. Gruber's antiekwinkel, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.


Finale: Het Perfecte Plaatje

RTL 4
20:31 uur

De finaletrip van Het Perfecte Plaatje komt vanavond ten einde in het allerlaatste duel. Bibi Breijman en Stefano Keizers strijden op de Waddeneilanden om de winst van dit seizoen. Vorige week viel Janny van der Heijden na het eerste deel van de finale af. Op de valreep bleek ze niet goed genoeg om Stefano Keizers of Bibi Breijman achter zich te houden. In de grote finale gaan de fotografen verder met hun trip van Waddeneiland naar Waddeneiland. Van Vlieland varen ze naar Terschelling om daar een markante eilander te vinden en te portretteren. Op Ameland maken ze een bijzondere landschapsfoto en ook gaan Bibi en Stefano het wad op om dit unieke Werelderfgoed vast te leggen. Daarna wordt duidelijk wie van de twee dit seizoen van Het Perfecte Plaatje wint.


Muziek: Knoop Gala 2020

NPO 1
20:35 uur

Voor de negende keer treden muzikale talenten met een verstandelijke beperking op met bekende Nederlandse artiesten in het Knoop Gala 2020. Paul de Leeuw presenteert ook deze editie van het Knoop Gala. Vanuit Koninklijk Theater Carré krijgen de muzikale talenten met een verstandelijke beperking de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Dat doen ze samen met bekende artiesten als Nick & Simon, Maan, Gordon en Francis van Broekhuizen. Presentator Paul de Leeuw schakelt tussen de optredens door met familie, vrienden en huisgenoten van de sterren van de avond. Dieuwertje Blok maak de portretten van de verschillende kandidaten. Het Metropole Orkest zorgt voor de muziek bij de bijzondere optredens.


Slot: De Zaak van je Leven

NPO 2
22:55 uur

In de laatste aflevering van De Zaak van je Leven blikken rechercheurs terug op een politieonderzoek naar een verdwenen yogalerares uit Den Haag. Als er door haar partner aangifte wordt gedaan van vermissing, zet de politie een uitgebreid onderzoek op. Maar als er vervolgens een huisbezoek volgt, doen rechercheurs een ontdekking die ze hun hele leven niet meer zullen vergeten. In De Zaak van je Leven wordt duidelijk hoe groot de impact van het onderzoek is geweest op de levens van de rechercheurs, hun collega’s, getuigen en nabestaanden. Nog één keer duiken zij in het archief en halen stille getuigen naar boven.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV