Ontroerende documentaire Whitney over Whitney Houston Kerstavond te zien op NPO 3

Ontroerende documentaire Whitney over Whitney Houston Kerstavond te zien op NPO 3
Portret biedt uniek inkijkje in persoonlijke leven Whitney Houston

Kijktip :

Whitney Houston staat bekend als een van de meest succesvolle zangeressen aller tijden. Maar haar leven kende ook veel tragedies, zo is te zien in de aangrijpende documentaire Whitney, die op Kerstavond wordt uitgezonden bij NPO 3.

Heb je de documentaire Whitney gemist? Kijk deze uitzending terug via Gids.tv.

Succes en tragedies in leven Whitney Houston
Houston brak wereldwijd door in de jaren ’80 en schreef meerdere wereldhits op haar naam, zoals Greatest Love Of All, I Wanna Dance With Somebody en One Moment In Time. Haar grootste succes behaalde ze wellicht dankzij de film The Bodyguard, waarin ze de legendarische cover I Will Always Love You zong. Ze verkocht meer dan 200 miljoen albums over de hele wereld, maar aan haar succes kleefde ook een donkere kant.

Docu met openhartige interviews
Houston kwam regelmatig in het nieuws door schandalen, haar drugsgebruik en turbulente huwelijk met Bobby Brown. Ze overleed in 2012 op tragische wijze. De docu Whitney vertelt haar persoonlijke verhaal aan de hand van openhartige interviews met familie en goede bekenden van de zangeres, met uniek archiefmateriaal en familiefilmpjes.

De documentaire Whitney is donderdag 24 december om 20.25 uur te zien bij NPO 3. Daarna kun je Whitney terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontroerende documentaire Whitney over Whitney Houston Kerstavond te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier