De Nationale Kerstavond 24 december live bij NPO 1: Joris Linssen vertelt kerstverhaal

De Nationale Kerstavond 24 december live bij NPO 1: Joris Linssen vertelt kerstverhaal
Artiesten als Iris Hond, Simone Kleinsma en Edsilia Rombley doen mee

Kijktip :

Op 24 december wordt tijdens de De Nationale Kerstavond het kerstverhaal in een nieuw bijzonder jasje gestoken. Het klassieke kerstverhaal wordt namelijk naar de tijd van nu gehaald en op NPO 1 live uitgezonden, zodat in deze coronacrisis toch iedereen van een mooie kerstviering kan genieten.

Heb je De Nationale Kerstavond gemist? Kijk deze uitzending terug via Gids.tv.

Actueel kerstverhaal in Domkerk Utrecht
Door de coronacrisis wordt Kerst dit jaar heel anders gevierd dan andere jaren. Normaal zitten de kerken vol om bijvoorbeeld een optreden te zien met het kerstverhaal. Als alternatief wordt dit jaar op Kerstavond deze viering live uitgezonden, en het actuele verhaal wordt verteld door Joris Linssen. Aanvakelijk zou Johnny de Mol de presentatie doen, maar hij is besmet met het coronavirus. Het kerstverhaal wordt op een unieke manier verteld in de Domkerk in Utrecht, en richt zich in deze moeilijke tijd ook op maatschappelijke lichtpuntjes.

Mensen krijgen thuis ‘meezingbeleving’ met kerst
Er doen veel artiesten mee aan deze viering, zoals Iris Hond, Simone Kleinsma, Edsilia Rombley, Samantha Steenwijk en de 3JS. Hiermee wil de KRO-NCRV een ‘verbindende en alternatieve kerstnachtviering aanbieden om alle Nederlanders een toegankelijke en hartverwarmende meezingbeleving’ in de eigen huiskamer te geven.

De Nationale Kerstavond is op 24 december live om 22.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan De Nationale Kerstavond terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Nationale Kerstavond 24 december live bij NPO 1: Joris Linssen vertelt kerstverhaal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV