Concert André Rieu - Kerstmis in Londen vrijdag 25 december te zien op NPO 1

Concert André Rieu - Kerstmis in Londen vrijdag 25 december te zien op NPO 1
Nederlandse violist speelt op Wembley

Kijktip :

Er zal dit jaar met Kerst veel anders zijn dan anders, maar gelukkig biedt onze eigen André Rieu troost. In deze moeilijke tijd kunnen we op Eerste Kerstdag op NPO 1 genieten van zijn Kerstconcert op Wembley in Londen, dat hij in 2015 gaf.

André Rieu - Kerstmis in Londen gemist? Kijk het hele concert terug via Gids.tv.

Klassiekers
Tijdens het concert van de Limburgse violist en zijn Johann Strauss Orkest horen we een mix van moderne klassiekers en prachtige stukken uit de wereld van de klassieke muziek. Met behulp van een aantal fantastische solisten werd het een uniek Kerstconcert in een tot de nok gevulde én prachtig versierde Wembley Arena, het immense voetbalstadion in Londen.

Tekst gaat verder onder video's.

Meezingen
Het Engelse publiek geniet met volle teugen van het repertoire van Rieu en zijn orkest. Het zingt met volle teugen mee met populaire hits als 'Jingle Bells', 'Sleigh Ride' en uiteraard het wereldberoemde 'White Christmas' van Bing Crosby. Er is ook ontroering zichtbaar bij 'Hallelujah' van Leonard Cohen en 'Amazing Grace', maar iedereen gaat vrolijk naar huis na het horen van 'We Wish You a Merry Christmas' en 'We'll Meet Again'.

De registratie van het Kerstconcert van André Rieu in Londen is op vrijdag 25 december om 17.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het concert André Rieu - Kerstmis in Londen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Concert André Rieu - Kerstmis in Londen vrijdag 25 december te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV