Deze films & series zijn nieuw op Netflix in januari 2021

Deze films & series zijn nieuw op Netflix in januari 2021
Met onder meer Cobra Kai en Riverdale

Nieuws :

De kerstmaand is geweest, en dat betekent: uitbuiken, een beetje sporten om de coronakilo's en kerstkilo's er af te werken... Natuurlijk hoort ook lekker met een dekentje op de bank een film of serie kijken daarbij! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in januari 2021.

Kijktips van Gids.tv

Zoolander (1 januari)

Netflix


Derek Zoolander is al drie jaar het meest populaire mannelijke supermodel ter wereld. Dan wordt zijn plaats ineens ingenomen door de alternatief gestylde Hansel, een nieuwe ster aan het firnament. Diep teleurgesteld besluit Derek het modellenleven de rug toe te keren. Lees hier waar je Zoolander kunt kijken.

Modern Family, S11 (1 januari)

Netflix


De serie volgt de families van Jay Pritchett, zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett. Claire is een echte huisvrouw, Jay is getrouwd met een jongere vrouw en heeft een zoon in de pubertijd en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd. De serie volgt hen in hun omgang met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles. Bekijk hier waar je Modern Family kunt streamen.

Cobra Kai, S3 (1 januari)

Netflix


Johnny Lawrence staat op het punt om zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. Dit zorgt er voor dat zijn oude rivaliteit met Daniel LaRusso weer opspeelt, die zijn leven probeert te leiden zonder zijn mentor Mr. Miyagi. Bekijk hier waar je Cobra Kai kunt streamen.

Family Guy, S18 (1 januari)

Netflix


De disfunctionele familie Griffin probeert het dagelijkse leven te doorstaan, terwijl ze met het ene na het andere bizarre probleem te maken krijgen. Bekijk hier waar je Family Guy kunt streamen.

Tony Parker: The Final Shot (6 januari)

Netflix


Deze film gaat over het leven en de carrière van Tony Parker, die dankzij zijn vastberadenheid misschien wel de beste Franse basketballer ooit werd. Lees hier waar je Tony Parker: The Final Shot kunt kijken.

Pieces of a Woman (7 januari)

Netflix


Na een tragische thuisbevalling ontspoort een vrouw in diepe rouw, waardoor ze steeds verder verwijderd raakt van haar partner en familie. Lees hier waar je Pieces of a Woman kunt streamen.

Lupin, S1 (8 januari)

Netflix


Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Vijfentwintig jaar later gebruikt Assane het boek 'Arsène Lupin, gentleman-inbreker' als inspiratiebron om zijn vader te wreken. Lees hier waar je Lupin kunt kijken.

Disenchantment, S3 (15 januari)

Netflix


De serie Disenchantment gaat over de rebelse prinses Bean, haar elf Elfo en haar eigen demoon, Lucy. De serie speelt zich af in Dreamland. Bean moet prinsessentaken uitvoeren, maar drinkt liever. Bekijk hier waar je Disenchantment kunt streamen.

Outside the Wire (15 januari)

Netflix


Als dronepiloot Harp weigert bevelen op te volgen, wordt hij voor straf naar een levensgevaarlijke militaire zone gestuurd. Daar gaat hij aan het werk voor Leo. Samen moeten ze op zoek naar een zogeheten doomsday device, om te voorkomen dat hun tegenstanders de hele wereld opblazen. Bekijk hier waar je Outside the Wire kunt kijken.

Dawson's Creek, S1-6 (15 januari)

Netflix


De serie volgt de levens van Dawson, Joey, Pacey en Jen, terwijl ze van tieners tot jongvolwassenen opgroeien in het kleine kustdorpje Capeside in Massachusetts. Bekijk hier waar je Dawson's Creek kunt streamen.

Bonding, S2 (16 januari)

Netflix


Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar 'gay best friend' van de middelbare school in als haar assistent. Bekijk hier waar je Bonding kunt streamen.

Dix Pour Cent, S4 (21 januari)

Netflix


Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden. Hun cliënten spelen in films en soapseries, maar binnen het bedrijf lijkt het vaak ook net een soapserie. Bekijk hier waar je vanaf 21 januari Dix Pour Cent kunt streamen.

Riverdale, S5 (wekelijks, 21 januari)

Netflix


Betty, Jughead, Veronica en Archie kiezen allemaal een andere toekomst te wachten staat. Zo kiezen ze voor verschillende universiteiten, wat zou betekenen dat er ineens heel veel aparte verhaallijnen ontstaan. Bekijk hier waar je Riverdale kunt streamen.

Fate: The Winx Saga, S1 (22 januari)

Netflix


vijf elfjes op Alfea, een magische kostschool in de bovennatuurlijke wereld. Daar leren ze hun magische krachten optimaal te gebruiken, terwijl ze ondertussen kampen met liefdesontwikkelingen, rivaliteit en de monsters die hun bestaan bedreigen. Lees hier waar je vanaf 22 januari Fate: The Winx Saga kunt kijken.

The White Tiger (22 januari)

Netflix


Balram schopt het tot chauffeur van de zeer rijke Ashok en diens vrouw Pinky Madam die hij zo goed als hij kan dient, zoals hem door de maatschappij wordt opgelegd. Maar wanneer hij verraden wordt, beseft hij hoe ver de hogere kaste wil gaan om zichzelf te beschermen. Lees hier waar je The White Tiger kunt kijken.

I Still Believe (22 januari)

Netflix


Het verhaal gaat over de rockster Jeremy Camp. Hij leidt een christelijk leven samen met zijn vrouw Melissa. Wanneer zij niet veel later komt te overlijden moet hij een zwaar verdriet verwerken dat hij meeneemt in zijn eerste liedjes. In zijn rouw verliest hij evenwel nooit de hoop in zijn geloof. Lees hier waar je I Still Believe kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van I Still Believe.

Suits, S8b (23 januari)

Netflix


In het nieuwe seizoen zien we nieuwe gezichten en daarmee een nieuwe dynamiek in dit langlopende verhaal. Opnieuw zullen tegenstanders van het advocatenkantoor zich uit allerlei hoeken onthullen om Harvey en co onderuit te halen. Bekijk hier waar je Suits kunt kijken.

Snowpiercer, S2 (wekelijks, 26 januari)

Netflix


De serie speelt zich af in een bevroren wereld, waar de laatste mensen zich aan boord van een non-stop rijdende trein bevinden. Aan boord is een klassensysteem ontstaan, waarbij de lagere klasse in opstand dreigt te komen. Bekijk hier waar je Snowpiercer kunt streamen.

50M2 (27 januari)

Netflix


Een tweede kans krijgen is gemakkelijk, maar er gebruik van maken is moeilijker dan je denkt. Gölge doet het vuile werk van Servet Nadir, door wie hij is opgevoed. Hij, die zich niets van zijn jeugd herinnert, jaagt de foto na die hem met zijn verleden verbindt. Bekijk hier waar je vanaf 27 januari 50M2 kunt streamen.

The Penguin Bloom (27 januari)

Netflix


Sam Bloom was ooit betrokken bij een ongeluk dat ze maar net wist te overleven. Sindsdien moet ze verlamd door het leven. Wanneer zij en haar echtgenoot Cameron op een gewonde ekster stuiten besluiten ze deze te adopteren... Lees hier waar je The Penguin Bloom kunt kijken.

The Dig (29 januari)

Netflix


Vlak voordat Europa uitbarst in oorlog huurt een rijke weduwe, gespeeld door Mulligan, een amateurarcheoloog (Fiennes) in, om de grafheuvels op haar landgoed te onderzoeken. Als ze een bijzondere ontdekking doen over het verleden van Engeland, gaat iedereen zich bemoeien met wat er nog meer in de aarde verborgen zou kunnen liggen. Lees hier waar je vanaf 29 januari The Dig kunt kijken.

Below Zero (29 januari)

Netflix


Op een eenzame weg wordt een gevangenistransport op brute wijze aangevallen. Martin, de politieagent die aan het rijden was, overleeft het drama en versterkt zijn positie terwijl de oplichters een manier zoeken om hem af te maken. Lees hier waar je Below Zero kunt kijken.

We Are The Brooklyn Saints (29 januari)

Netflix


Een jeugdprogramma American Football in Brooklyn en zijn onbaatzuchtige coaches bieden een veilige haven voor kinderen om te strijden en lessen te leren die hen ver in het leven zullen brengen. Lees hier waar je We Are The Brooklyn Saints kunt streamen.

Finding Ohana (29 januari)

Netflix


Een zomer op het platteland van Oahu neemt een opwindende wending voor een broer en zus uit Brooklyn wanneer een dagboek dat wijst op een lang vervlogen schat hen op een episch avontuur zet met nieuwe vrienden, en hen ertoe aanzet om opnieuw verbinding te maken met hun Hawaiiaanse erfgoed. Lees hier waar je Finding Ohana kunt kijken.

Verder op Netflix

 • Headspace Guide to Meditation, S1 (1 januari)
 • My Best Friends Wedding (1 januari)
 • Power Rangers Beast Morphers, S2 (1 januari)
 • The Minimalists: Less Is Now (1 januari)
 • What Happened to Mr. Cha (1 januari)
 • Monarca, S2 (1 januari)
 • Dream Home Makeover, S2 (1 januari)
 • Asphalt Burning (2 januari)
 • ¡Nailed It! México, S1 (5 januari)
 • History of Swear Words, S1 (5 januari)
 • Surviving Death (6 januari)
 • Pieces of a Woman (7 januari)
 • Pretend It’s a City (8 januari)
 • Stuck Apart (8 januari)
 • Inside the World’s Toughest Prisons, S5 (8 januari)
 • CRACK: Cocaine, Corruption & Conspiracy (11 januari)
 • Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (13 januari)
 • Easy A (14 januari)
 • Bling Empire, S1 (15 januari)
 • Double Dad (15 januari)
 • Spycraft, S1 (20 januari)
 • Daughter From Another Mother, S1 (20 januari)
 • Busted!, S3 (22 januari)
 • So My Grandma’s a Lesbian! (22 januari)
 • I Still Believe (22 januari)
 • The Uncanny Counter, S1 (31 januari)
 • The Netflix Afterparty, S1
 • June & Kopi (zonder datum)

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus en Amazon Prime Video.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze films & series zijn nieuw op Netflix in januari 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier