Deze films & series zijn nieuw op NPO Plus in januari 2021

Deze films & series zijn nieuw op NPO Plus in januari 2021
Met onder meer Flikken Maastricht

Nieuws :

De kerstmaand is geweest, en dat betekent: uitbuiken, een beetje sporten om de coronakilo's en kerstkilo's er af te werken... Natuurlijk hoort ook lekker met een dekentje op de bank een film of serie kijken daarbij! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in januari 2021.

Kijktips van Gids.tv

Flikken Maastricht (8 januari)

NPO Plus


In het 15e seizoen van Flikken Maastricht lijkt na de uitschakeling van Virtus et Justitia de rust wedergekeerd. Maar de goede samenwerking komt onder druk te staan als Donna Martina, een AIVD'er, zich meldt op het bureau Maastricht. Haar aanwezigheid dreigt een wig te vormen tussen Wolfs en Eva. Lees hier waar je Flikken Maastricht kunt kijken.

Ook vanaf 8 januari te zien op NPO 1, NPO Start. Eén uitzending vooruitkijken kan via NPO Plus. Seizoen 1 t/m 14 zijn daar ook te vinden.

Onze Straat (8 januari)

NPO Plus


Op straat komt iedereen elkaar tegen. In de straat wordt geleefd, gewerkt en contact gemaakt. Het is een plek waar verschillende generaties en culturen worstelen met de kwesties van nu. Achter elke deur schuilt een ander verhaal. Bekijk hier waar je Onze Straat kunt streamen.

Vanaf 8 januari te vinden op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is te zien op NPO Plus.

The Nest (29 januari)

NPO Plus


Het leven lijkt Dan (Martin Compston) en Emily (Sophie Rundle) toe te lachen: ze zijn dol op elkaar, wonen in een enorme villa in Glasgow en hebben financieel niets te klagen. Maar een onvervulde kinderwens speelt een grote rol in hun leven. Wanneer opeens een tiener in hun leven opduikt, zet dat het leven van Dan en Emily op zijn kop. Bekijk hier waar je The Nest kunt streamen.

Vanaf 29 januari is de hele serie te zien op NPO Plus. Vanaf 5 februari wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.

Verder op NPO Plus

  • Roadkill (1 januari)
  • Samba (2 januari)
  • Demain tout Commence (3 januari)
  • Beau Séjour (15 januari)

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze films & series zijn nieuw op NPO Plus in januari 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier