Dinsdag in Op1: Diederik Ebbinge over het jaar 2020 in Oudejaarspromenade

Dinsdag in Op1: Diederik Ebbinge over het jaar 2020 in Oudejaarspromenade
De gasten van dinsdag 22 december

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Hugo Logtenberg & Sophie Hilbrand. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

De gasten van dinsdag 22 december 2020

  • Tussen kerst en oudjaar komt de NTR met twee speciale afleveringen van het satirische oudejaarspromenade. Diederik Ebbinge, Eva Crutzen, Henry van Loon en Ton Kas loodsen Nederland in een verbindend tweeluik naar het einde van een bijzonder 2020. Vanavond bij Op1 vertelt Diederik Ebbinge hoe de hoofdrolspelers van promenade terugkijken op een bijzonder jaar.

  • Sportjournalisten Henk Spaan en Hugo Borst zoeken uit welke rol Maradona in hun leven heeft gespeeld. In het boek Mijn Maradona brengen verschillende Nederlandse schrijvers een eerbetoon aan de vorige maand overleden Argentijnse voetballegende. Vanavond bij Op1 delen sportjournalisten Henk Spaan en Hugo Borst de mooiste verhalen van de eeuwige nummer tien.

  • Vanavond bij Op1 spreken Afrika-correspondent Bram Vermeulen die net terug is uit Zuid-Afrika en viroloog Ab Osterhaus over de mogelijke coronamutaties. Ook blikt Ab Osterhaus vanavond terug op 2020 waar hij veel op televisie te zien was om het coronavirus te duiden.

  • Vandaag was het spoedberaad in het Catshuis over het vernietigende toeslagenrapport. Zojuist wordt bekend dat gedupeerden van de toeslagenaffaire binnen vier maanden allemaal 30.000 euro krijgen. Politiek verslaggevers voor de NOS Marleen de Rooy en Ron Fresen bespreken vanavond het spoedberaad.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Diederik Ebbinge over het jaar 2020 in Oudejaarspromenade of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier