Erica Terpstra gaat toch weer op reis

Erica Terpstra gaat toch weer op reis
Nieuw seizoen aangekondigd

Nieuws

Ondanks eerdere berichten over het stoppen van het programma Erica op Reis, mag Erica Terpstra toch weer op pad voor vier nieuwe afleveringen van het succesvolle tv-programma. Dat maakte de presentatrice donderdag bekend in Tijd voor MAX.

Eind 2017 kreeg Terpstra te horen dat de NPO geen nieuwe afleveringen van het programma wilde, ondanks de hoge kijkcijfers. De laatste aflevering werd in november om 22:30 uur door 1,1 miljoen mensen bekeken. Met groot enthousiasme kon ze nu toch een nieuw seizoen aankondigen: "Dit is toch geweldig nieuws om 2018 mee te beginnen? De voorpret is begonnen!"

Omroep MAX-baas Jan Slagter is blij dat Erica toch weer op reis mag: "Ik ben blij dat Erica weer voor ons gaat reizen. We gaan op zoek naar fantastische bestemmingen."

In Erica op Reis laat Terpstra zich met verwondering onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van andere landen. Erica heeft in deze landen bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende mensen. Naar welke landen ze voor het nieuwe seizoen reist, is nog niet bekend.

Houd Gids.tv in de gaten voor meer nieuws over bestemmingen en uitzenddata van Erica op Reis.

Tags: presentatrice, omroep, reizen, kijkcijfers, tv-programma, jan slagter, omroep max, reis

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »