Deze 10 gloednieuwe bioscoopfilms zie je nu op Pathé Thuis

Deze 10 gloednieuwe bioscoopfilms zie je nu op Pathé Thuis
Met A Christmas Gift From Bob en meer

Kijktip :

Als je niet naar de bioscoop kan gaan, komt de bios wel naar jouw huiskamer! Pathé Thuis presenteert drie hagelnieuwe releases die het witte doek (bijna) niet eens gezien hebben zoals: A Christmas Gift From Bob, Fatman en The Very Excellent Mr. Dundee. Gids.tv zet de belangrijkste films die nu al thuis te streamen zijn op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

1. Honest Thief (2020)

Gids.tv: ★★½ | IMDb 6,0


Wie fan is van de 68-jarige Ierse acteur Liam Neeson kan zijn lol op met een nieuwe wraakfilm. Het verhaal gaat over de bankovervaller Tom Carter. Als hij de liefde van zijn leven tegenkomt wil hij zijn verleden zuiveren. Maar andere denken daar anders over. Lees hier waar je de film Honest Thief kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van de actiefilm Honest Thief.

2. A Christmas Gift from Bob (2020)

IMDb 6,3


Londen: Een dik pak sneeuw en ijzige winterkou teisteren de Engelse hoofdstad. Slecht nieuws voor straatmuzikant James, maar zijn trouwe maatje Bob komt verrassend uit de hoek. Het vervolg op de waargebeurde feelgoodfilm A Street Cat Named Bob uit 2016. Lees hier waar je deze film A Christmas Gift from Bob kunt kijken.

3. The Dark and the Wicked (2020)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb 6,2


Misschien wel één van de meest depressieve inktzwarte horrorfilms van de laatste tijd. Als moeder waarschuwd dat je als kind niet naar huis mag komen, is er iets goed mis. Lees hier waar je de film The Dark and the Wicked kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Dark and the Wicked

4. After We Collided (2020)

Gids.tv: ★★ | IMDb 5,0


Het verhaal van Hardin Scott en Tessa Young gaat verder. Zij verwerken hun break-up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen. Veel problemen en nog meer seks, en het verhaal is nog niet klaar. Lees hier waar je de film After We Collided kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van After We Collided.

5. Casanova's (2020)

IMDb 5,4


Deze Nederlandse nieuwe romcom gaat over de onzekere en timide journalist Bas (Jim Bakkum), die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Met hoofdrollen voor Jim Bakkum, Lieke van Lexmond en Tygo Gernandt. Lees hier waar je de film Casanova's kunt kijken.

6. Fatman (2020)

IMDb 5,9


Het verhaal van deze thriller en komediefilm gaat over Chris. Een losgeslagen en onorthodoxe kerstman die zijn populariteit gestaag ziet dalen. Met niemand minder dan Mel Gibson in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Fatman kunt kijken.

7. The Witches (2020)

Gids.tv: ★★½ | IMDb 5,4


Het wereldberoemde boek van Roald Dahl werd in de jaren '90 al eens verfilmd. Toen met actrice Anjelica Huston en nu met Anne Hathaway in de hoofdrol. Muizen versus Heksen, in een spannend avontuur die het helaas niet won van de orginele versie. Lees hier waar je de film The Witches kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Witches.

8. Antebellum (2020)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb 5,6


Van de makers van de ijzersterke horrorfilm Get Out (vanaf 30 december nieuw op Netflix). In de thriller Antebellum volgen we Veronica Henley: Zij heeft een mooi gezin en is een succesvolle en geroemde auteur. Haar wereld stort in wanneer ze vast komt te zitten in een gruwelijke realiteit. Lees hier waar je de film Antebellum kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van de Antebellum.

9. Buiten is het Feest (2020)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb 6,4


In 2012 schreef Arthur Japin de roman 'Maar buiten is het feest', gebaseerd op de traumatische jeugdervaringen van zangeres Karin Bloemen. Regisseur Jelle Nesna, zelf slachtoffer van misbruik, vond veel troost in het boek en besloot het te verfilmen. Lees hier waar je de film Buiten is het Feest kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Buiten is het Feest.

10. The Very Excellent Mr. Dundee (2020)

IMDb 4,8


Crocodile Dundee is terug: Of hij het nu leuk vindt of niet! De Australische acteur Paul Hogan pakt in iedergeval groots uit met deze komedie. Onder andere Mel Gibson, John Cleese, Chevy Chase, Luke Bracey, Reginald VelJohnson, Costas Mandylor, Olivia Newton-John, Wayne Knight, en Luke Hemsworth doen mee. Maar of dit heel goed is? Lees hier waar je de film The Very Excellent Mr. Dundee kunt kijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze 10 gloednieuwe bioscoopfilms zie je nu op Pathé Thuis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV