Spetterend slotstuk Spider-Man 3 zie je Eerste Kerstdag op RTL 7

Spetterend slotstuk Spider-Man 3 zie je Eerste Kerstdag op RTL 7
Derde deel uit de trilogie van Sam Raimi

Kijktip :

De derde Spider-Man film met Toby Maguire is zeker niet de beste, maar met de "goofy" momenten en de kleine stukjes horror in de mix is het ook niet een film die we zomaar moeten vergeten. Spider-Man 3 is op Eerste Kerstdag om 22.45 uur te zien op RTL 7.

Lees ook waar je alle Spider-Man films kunt streamen.

Het verhaal
Het leven lacht Peter Parker toe: hij is gelukkig in werk en liefde. De stad is bovendien veiliger dan ooit; Spider-Man wordt op handen gedragen. Maar er verschijnen donkere wolken boven het paradijs...

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
De trilogie wordt afgesloten met een film die een matig verhaal heeft en té véél slechteriken te bieden heeft. Tobey Maguire schittert in een "goofy" rol, Sam Raimi schittert van afwezigheid, zo lijkt het. De studio schijnt veel voor het zeggen te hebben gehad, zo blijkt uit verhalen van de set. De visuele effecten zijn echter weer van topkwaliteit, dus kijkplezier is voor de actiekijker gegarandeerd. 2,5 ster.

Je ziet op Eerste Kerstdag ook *Spider-Man *en Spider-Man 2 op RTL 7.

Spider-Man 3 (2007) wordt beoordeeld met een 6,2 op IMDb en is op vrijdag 25 december om 22.45 uur te zien op RTL 7.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spetterend slotstuk Spider-Man 3 zie je Eerste Kerstdag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV