Alle hoogtepunten van de Olympische Spelen in schakelprogramma op Eurosport

Alle hoogtepunten van de Olympische Spelen in schakelprogramma op Eurosport
Eurosport heeft alle uitzendrechten

Sport

Tijdens de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang zendt Eurosport alles live uit. Op het hoofdkanaal, Eurosport 1, wordt een schakelprogramma uitgezonden waarin alle hoogtepunten voorbijkomen.

Daarmee kiest de zender voor een andere aanpak dan de NOS. Op NPO 1 wordt een aantal belangrijke sporten gevolgd met uitgebreide voor- en nabeschouwingen. De sportliefhebber die geen moment wil missen van de actie, kan voor alle belangrijke momenten tijdens de Olympische Spelen op tv terecht op Eurosport 1.

Vanwege het tijdsverschil begint de olympische dag al om 01:00 uur in de Nederlandse nacht. Eurosport doet twee weken lang live verslag van de Olympische Spelen op Eurosport 1 en 2 op televisie en online via de Eurosport Player. Met de onlinedienst zijn alle sporten te zien, zoals in de afgelopen jaren gebruikelijk was op de website van de NOS. Die rechten zijn nu in handen van Eurosport. De NOS mag één sport tegelijkertijd uitzenden via één uitzending op NPO 1 en NOS.nl.

Na een nacht vol livesport begint om 07:00 uur het schakelprogramma op Eurosport 1. Tot 16:00 uur wordt langs alle sporten geschakeld en komen alle hoogtepunten voorbij. De uitzending wordt gepresenteerd vanuit de studio in Amsterdam. Nicolien Sauerbreij is als verslaggever in Zuid-Korea. Op Eurosport 2 zal de hele dag livesport vanuit Zuid-Korea worden uitgezonden. Het aanbod op Eurosport 2 is voor heel Europa gelijk. Er zal wel Nederlands commentaar zijn bij de beelden. Alle andere sporten zijn in z'n geheel te zien via de Eurosport Player.

De Olympische Winterspelen zijn vanaf vrijdag 9 tot en met zondag 25 februari dagelijks te zien bij Eurosport.

Tags: amsterdam, sport, live, olympische spelen, uitzending, televisie, winterspelen, olympische winterspelen, nicolien sauerbreij, verslaggever, pyeongchang, zender, commentaar, europa, eurosport

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »