Speciale dubbelaflevering My Big Fat Gypsy Christmas vrijdag te zien op RTL 5

Speciale dubbelaflevering My Big Fat Gypsy Christmas vrijdag te zien op RTL 5
Hoe vieren zigeuners Kerstmis?

Kijktip :

Zelfs RTL 5 pakt op Eerste Kerstdag uit met een feestelijke programmering. 's Avonds kunnen we vanaf 20.30 uur genieten van de dubbelspecial My Big Fat Gypsy Christmas, waarin we te zien krijgen hoe zigeuners Kerstmis vieren.

My Big Fat Gypsy Christmas gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Zonnige Kerst
In de tweedelige special volgen we diverse zigeunerfamilies tijdens de Kerstviering. Voor deze families is het feest een belangrijke jaarlijkse gebeurtenis, waarbij de zorgen van alledag even geparkeerd kunnen worden. Het is een gelegenheid om zich te richten op de positieve zaken des levens, zoals een zonnige Kerst op Tenerife. Hoe en waar het ook wordt gevierd, de samenkomsten betekenen altijd weer een hoop spektakel en drama.

Winterbruiloft
Tijdens de Kerstdagen wordt niet alleen de feestdag uitbundig gevierd, er worden ook regelmatig bruiloften georganiseerd - uiteraard geheel in de Kerstsfeer. Voor een spectaculaire winterbruiloft wordt alles uit de kast gehaald, zoals het echte 'gypsys' betaamt. Want óók tijdens de Kerstdagen houden ze vast aan hun motto: hoe meer blingbling, hoe beter!

De special My Big Fat Gypsy Christmas is op vrijdag 25 december om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op RTL 5. Je kunt de afleveringen van My Big Fat Gypsy Christmas terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV