Georgina Verbaan, Lucille Werner en Bobbi Eden in Vier Handen Op Eén Buik

Georgina Verbaan, Lucille Werner en Bobbi Eden in Vier Handen Op Eén Buik
Hulp voor tienermoeders

Nieuws

In het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik volgen bekende moeders weer de fase voor, tijdens en na de zwangerschap van tienermoeders. De jonge meiden leven vaak in moeilijke omstandigheden, maar willen hun leven op de rit krijgen voor de komst van hun kindje.

De bekende moeders die dit seizoen met de meiden aan de slag gaan, zijn Georgina Verbaan, Lucille Werner, Bobbi Eden, Monique Westenberg, Leonie ter Braak, Patty Brard, Tatum Dagelet en Kim Kötter. Ze gaan vol moed aan de slag om de hindernissen in hun leven te overwinnen en ze klaar te stomen voor het moederschap.

Lucille Werner: "Zelf ben ik op oudere leeftijd moeder geworden. Het volgen van tienermoeder Noëmie tijdens haar zwangerschap heeft mij een kant laten zien van het moederschap die je maar zelden ziet. Deze jonge meiden hadden nooit gedacht dat hun leven zo’n wending zou krijgen. Een situatie met een grote impact op emotioneel, sociaal en financieel vlak. Deze dappere moeders kozen voor hun kind ondanks vele tegenwerkingen. De kracht van moederschap blijkt leeftijdsloos te zijn."

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 23 januari iedere dinsdagavond te zien om 20:25 uur op NPO 3.

Tags: zwangerschap, bobbi eden, sociaal, georgina verbaan, lucille werner, emotie, tienermoeder, Patty Brard, kim kotter, leonie ter braak, tatum dagelet, moeder, leeftijd, npo 3

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »