Cabaretshow Pesetas van Niels van der Laan en Jeroen Woe zaterdag op NPO 1

Cabaretshow Pesetas van Niels van der Laan en Jeroen Woe zaterdag op NPO 1
Even tot hier is weer ten einde

Kijktip :

Het cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe is de laatste jaren steeds bekender geworden in Nederland. Dankzij hun successen op televisie trekken ook hun theatershows volle zalen. Afgelopen jaar trokken ze rond met hun voorstelling Pesetas.

Pesetas van Van der Laan en Woe gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

De Kwis
Van der Laan en Woe verwierven landelijke bekendheid door hun optredens in het satirische nieuwsprogramma De Kwis, waarin het nieuws van de week op humoristische wijze werd becommentarieerd. Dat programma gaven ze een vervolg met Even tot hier, dat helemaal door henzelf gedragen wordt en dat steevast hoge kijkcijfers scoort.

Tekst gaat verder onder video's.

Totaalcabaret
Daarnaast trekken ze door de theaters, bijvoorbeeld met de voorstelling Pesetas. Het biedt een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts. Van der Laan en Woe nemen ons mee op een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je erbij bent geweest. De Kerst wordt op deze manier afgesloten met absurd veel grappen.

De cabaretvoorstelling Pesetas van Niels van der Laan en Jeroen Woe is op zaterdag 26 december om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de voorstelling Pesetas van Van der Laan en Woe terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cabaretshow Pesetas van Niels van der Laan en Jeroen Woe zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier