Zondag in Top 2000 a Gogo aflevering 2: Simone Kleinsma, Huub Stapel en meer

Zondag in Top 2000 a Gogo aflevering 2: Simone Kleinsma, Huub Stapel en meer
En een docu over Kayak

Kijktip :

Zondagavond (27 december) staat de tweede van zes afleveringen van de Top 2000 a Gogo op het programma. Op NPO 3 kunnen we opnieuw genieten van een gezellige uitzending met onder meer Simone Kleinsma en Huub Stapel.

Top 2000 a Gogo gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nicky Verstappen
In deze aflevering van de Top 2000 a Gogo zijn er zoals vanouds weer twee reportages te zien. Ze gaan dit keer allebei over een Nederlandse band. De legendarische Limburgers van Rowwen Hèze vertellen over het nummer 'Vlinder', een eerbetoon aan de overleden Nicky Verstappen, en de progrockers van Kayak doen de ontstaansgeschiedenis van 'Ruthless Queen' uit de doeken.

Gastmuzikant
Uiteraard wordt ook de quiz weer gespeeld, dit keer door acteurs Simone Kleinsma en Huub Stapel. Verder is Amerika-correspondent Michiel Vos te gast; hij vertelt waarom Led Zeppelin absoluut op de eerste plaats in de Top 2000 moet staan. En de Huisband onder leiding van Cyril Directie verwelkomt een bijzondere gastmuzikant: bandoneonspeler Carel Kraayenhof.

De Top 2000 a Gogo is van zaterdag 26 tot en met donderdag 31 december dagelijks rond 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van de Top 2000 a Gogo terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Top 2000 a Gogo aflevering 2: Simone Kleinsma, Huub Stapel en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier