Woensdag bij Beau: Robert ten Brink over coronaproof All You Need Is Love

Woensdag bij Beau: Robert ten Brink over coronaproof All You Need Is Love
De gasten van woensdag 23 december

Kijktip :

Er bestaat geen kerst zonder Dr. Love Robert ten Brink! Hij vertelt bij Beau hoe het programma All You Need Is Love dit jaar vormgegeven is. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van woensdag 23 december

  • Voor de tweede keer presenteert Winfried Baijens het NOS jaaroverzicht. Een jaar wat natuurlijk gedomineerd wordt door het coronavirus, daar gaan we het vanavond niet over hebben. Winfried riep op Twitter op om je troostnieuws te delen. Hij maakte voor ons een top drie!
  • Met Berget Lewis, Dwight Dissels, Shirma Rouse en het ZO Gospel Choir, luiden we vanavond de kersttijd op spectaculaire wijze in!
  • Allebei kunnen ze in 2021 niet meer de straat op zonder herkend te worden. Fanatiek Telstar fan Dicky Sintenie en boa Peter van de Anderhalve Meter blikken terug op het jaar waarin zij viral gingen.
  • Wat is kerst zonder Robert ten Brink? Helemaal niks natuurlijk, dus gelukkig gaat All You Need Is Love gewoon door! Maar hoe hebben ze dat dit jaar gedaan? Robert vertelt het vanavond allemaal!
  • In 2020 kreeg de Nederlandse politiek te maken met de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Vanavond blikken we met politiek verslaggevers Floor Bremer en Marieke van de Zilver terug op het politieke jaar en spreekt Jair Ferwerda met premier Rutte!

Beau is elke werkdag rond 21:20 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Beau: Robert ten Brink over coronaproof All You Need Is Love of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV