Vrolijke en grappige animatiefilm Huisdiergeheimen 26 december op SBS6

Vrolijke en grappige animatiefilm Huisdiergeheimen 26 december op SBS6
Van de makers Verschrikkelijke Ikke en Minions

Kijktip :

Op zaterdag 26 december (Tweede Kerstdag) is de animatiefilm Huisdiergeheimen op SBS6 te zien. Een animatiefilm die je wereld op zijn kop laat staan, want heb jij je wel eens afgevraagd wat jouw kat, hond, konijn of parkiet doet op de momenten dat er niemand meer thuis is? Het antwoord is heel simpel: dan leiden ze hun eigen leventje!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Max, Chloë, Gidget, Mel, Duke, Norman en Snowball
Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets volgen we de avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en ladykiller Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

Een scène uit 'Huisdiergeheimen' met stemmen van Fedja van Huêt en Jandino Asporaat

Beoodeling van Gids.tv: ★★★
De animatiefilm Huisdiergeheimen (Amerikaanse titel: The Secret Life of Pets) is een dolle beestenboel en blinkt uit in herkenbaarheid. De show wordt absoluut gestolen door het evil gangsterkonijn Snowball (in de Amerikaanse versie met de stem van Kevin Hart, in de Nederlandse versie Jandino Asporaat). Dit witte pluizige konijn ziet er misschien onschuldig uit, maar heeft een hekel aan mensen en is knettergestoord! Een dol avontuur, misschien niet heel orgineel maar toch met een aantal momenten waar vooral kinderen erg van gaan genieten. Leuke animatie en een feest op SBS6. Drie sterren.

Cast
Voor de Nederlandse versie hoor je de stemmen van Fedja van Huêt, Roué Verveer, Jandino Asporaat, Peggy Vrijens, Murth Mossel, Frank Lammers, Georgina Verbaan, Derek de Lint, Erik van Muiswinkel, Karin Bloemen en Henry van Loon.

Huisdiergeheimen is op zaterdag 26 december om 19.20 uur te zien op SBS6. Genre: Animatie, Avontuur, Familie, Komedie. Tijdsduur: 87 minuten. IMDb score: 6,5. Lees hier ook waar je Huisdiergeheimen nog meer kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrolijke en grappige animatiefilm Huisdiergeheimen 26 december op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier