Spectaculaire kerstfilm Die Hard zie je Eerste Kerstdag op Veronica

Spectaculaire kerstfilm Die Hard zie je Eerste Kerstdag op Veronica
Is deze actiefilm ook echt een kerstfilm?

Kijktip :

Beschrijving. De spectaculaire actiefilm Die Hard is op Eerste Kerstdag te zien op Veronica. Ook kun je de film huren via verschillende VOD-diensten, waaronder Pathé Thuis.

Het verhaal
In Die Hard maken we voor het eerst kennis met John McClane (gespeeld door Bruce Willis), een geharde politieman uit New York. Hij heeft absoluut geen zin om Kerstmis in z'n uppie te vieren en dus reist hij - met een hele verzameling kerstcadeaus - naar Los Angeles, waar zijn echtgenote Holly en zijn kinderen wonen. Bij aankomst gaat John meteen naar het kantoor van Holly, waar een feestje aan de gang is. Samen met enkele collega's viert ze niet alleen Kerstmis, maar ook het succesvolle jaar dat achter de rug is.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½
Als er één film is die Kerst schreeuwt, dan is het wel Die Hard. Dat er nog discussie is over het wel of niet zijn van een kerstfilm, is volgens deze filmredacteur van Gids.tv volkomen onzin. Naast dat het een geweldige kerstfilm is, is het ook gewoon een actiefilm om u tegen te zeggen. De vele (oninteressante) actie-flicks die de laatste jaren uitkomen, putten altijd inspiratie uit deze film. Yippee-Ki-Yay, Motherf! 4,5 ster.

Cast
Naast Bruce Willis (The Sixth Sense) spelen ook Reginald VelJohnson (Family Matters) en Alan Rickman (Love Actually) in deze film. Deze productie is geregisseerd door John McTiernan (The Hunt for Red October).

De film Die Hard (1988) wordt beoordeeld met een 8,2 op IMDb en is op vrijdag 25 december om 20.30 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te huren via Pathé Thuis.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire kerstfilm Die Hard zie je Eerste Kerstdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier