Kerstavond op tv: Kerstspecial All You Need Is Love, musical The Greatest Showman

Kerstavond op tv: Kerstspecial All You Need Is Love, musical The Greatest Showman
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 24 december

Kijktip :

De Kerstdagen staan voor de deur en dat betekent dat de reguliere programmering van vrijwel alle zenders overboord gegooid wordt. Uiteraard kunnen we vanavond op RTL 4 weer genieten van de All You Need Is Love Kerstspecial en Net5 zendt de prachtige film The Greatest Showman uit. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 24 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Muziekdocu: Whitney

NPO 3
20:25 uur

De documentaire Whitney schetst een intiem portret over Whitney Houtson met openhartige interviews met familie en intimi, archiefmateriaal en veelzeggende familiefilmpjes. Whitney Houston brak meer records in de muziekindustrie dan welke zangeres dan ook. Ze verkocht wereldwijd ruim 200 miljoen albums, was de enige artiest met zeven achtereenvolgende nummer 1-hits in de Amerikaanse hitlijsten en maakte succesvolle uitstapjes naar het witte doek.


Musicalfilm: The Greatest Showman

NET 5
20:30 uur

In de prachtige filmmusical The Greatest Showman trekt het leven van P.T. Barnum aan de kijker voorbij. Hij was een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten.


Kerstspecial All You Need Is Love

RTL 4
20:30 uur

Op kerstavond is het ook dit jaar traditiegetrouw tijd voor de All You Need Is Love Kerstspecial, waarin Robert ten Brink zorgt voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen. Ondanks de coronapandemie heeft Ten Brink ook dit jaar weer samen met zijn team van alles geregeld om mensen bij elkaar te brengen. De uitzending is niet zo lang als voorgaande jaren, toen de specials zo'n drie uur duurden.


Docu: YOUP.

NPO 1
20:35 uur

De documentaire YOUP. is een portret van Youp van ’t Hek, waarin collega-cabaretiers vertellen over wat Youp voor hen en het Nederlandse cabaret betekent. Al decennialang is Youp van ’t Hek een van de meest succesvolle cabaretiers van Nederland. Komende oudejaarsavond is zijn tiende en laatste Oudejaarsconference te zien. Programmamaker Hetty Nietsch sprak met vele cabaratiers: wat namen ze van hem over, en wat juist niet?


Jaaroverzicht herdenkingsjaar 75 jaar na bevrijding

NPO 2
21:20 uur

Herman van der Zandt blikt terug op de herdenkingen die afgelopen jaar precies 75 jaar na de bevrijding in 1945 plaatsvonden, met veel toespraken en archiefbeeld uit het laaste jaar van de Tweede Wereldoorlog. De tweede helft van het themajaar ‘75 jaar Bevrijding’ was door de coronamaatregelen veel soberder dan gepland. De meeste festiviteiten en herdenkingen vonden plaats in kleine kring of zelfs zonder publiek.


Live: De Nationale Kerstavond

NPO 1
22:40 uur

Op kerstavond zendt NPO 1 het kerstverhaal in een nieuw jasje uit. Met Joris Linssen als presentator en kerstliedjes gezongen door onder anderen Simone Kleinsma, Edsilia Rombley en de 3JS. Vanuit de Domkerk in Utrecht wordt het aloude kerstverhaal vertaald naar het nu. Zo blijkt het een verrassend actueel verhaal. Joris Linssen vervangt Johnny de Mol, die corona heeft, en deelt persoonlijke en maatschappelijke lichtpuntjes en vergelijkt de kribbe met zijn wieg en die van anderen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kerstavond op tv: Kerstspecial All You Need Is Love, musical The Greatest Showman of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier