Nieuwe misdaadserie Doodstil gaat 27 december van start op NPO 3

Nieuwe misdaadserie Doodstil gaat 27 december van start op NPO 3
Spin-off van Penoza

Kijktip :

Vanaf zondag 27 december is de nieuwe misdaadserie Doodstil te zien op NPO 3. Deze spin-off van de populaire hitserie Penoza bevat vier afleveringen en laat zien hoe het personage Luther is veranderd in een meedogenloze killer.

Doodstil gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Onderwereld
Net als Penoza speelt ook Doodstil zich af in de lugubere en keiharde Nederlandse onderwereld van nu. Er wordt echter ook heen en weer gesprongen naar de hasjhandel in de jaren negentig, een tijd waarin geweld voor de nog jonge Luther zeker niet vanzelfsprekend was. Hij moet wél steeds harder vechten voor zijn plek in de drugswereld.

Onschuld
De drugswereld en het leven van Luther worden steeds grimmiger en hij verliest in een rap tempo zijn onschuld. Het overkoepelende verhaal gaat over de demonen uit Luthers verleden, die opeens weer opduiken. Nadat hij klaar is met zijn werk voor de familie Van Walraven uit Penoza staat Puk namelijk voor zijn neus. Zij is de dochter van zijn broer en eist dat Luther alsnog, 25 jaar na dato, wraak neemt op de moordenaar van haar ouders.

De nieuwe misdaadserie Doodstil is vanaf zondag 27 december wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Doodstil terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie Doodstil gaat 27 december van start op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV