Slotaflevering Kerstgezel.nl zie je zondag 27 december op NPO 1

Slotaflevering Kerstgezel.nl zie je zondag 27 december op NPO 1
Hoe loopt het af met Noor?

Kijktip :

Op zondag 27 december komt de vierdelige dramaserie Kerstgezel.nl ten einde op NPO 1. We krijgen te zien hoe het met hoofdpersoon Noor Bloem afloopt, die met haar vrienden een speciaal bureau oprichtte voor mensen die gezelschap zochten tijdens de Kerstdagen.

Kerstgezel.nl gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kerstgezel
Vlak voor de Kerstdagen maakte de vriend van Noor een einde aan hun relatie en het zorgde meteen voor paniek bij de jonge vrouw. Wie moet ze nu meenemen naar het Kerstdiner met haar familie? Speciaal voor die gelegenheid richt ze een eigen bureautje op en biedt ze zichzelf aan als Kerstgezel. Haar plannetje gaat echter niet zoals verwacht...

Vakantie
Het zorgvuldig geplande Kerstdiner met haar familie loopt voor Noor helemaal uit de hand en vervolgens wil ze haar familieleden niet meer onder ogen komen. Ook met het bedrijfje Kerstgezel.nl is ze helemaal klaar en dus besluit ze in haar eentje op vakantie te gaan. Als ze vervolgens een geheimzinnige Kerstgezelaanvraag krijgt, besluit ze hier toch op in te gaan.

De slotaflevering van Kerstgezel.nl is op zondag 27 december om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kerstgezel.nl terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Kerstgezel.nl zie je zondag 27 december op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier