SBS6 laat in realityserie The Sky Is The Limit luxe leven van rijke Nederlanders zien

SBS6 laat in realityserie The Sky Is The Limit luxe leven van rijke Nederlanders zien
The Sky Is The Limit vanaf 19 januari te zien bij SBS6

Nieuws :

SBS brengt een gloednieuwe realityserie op tv die in het teken staat van geld en luxe. The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is vanaf 19 januari te zien bij SBS6.

Maakt geld echt gelukkig?
The Sky Is The Limit volgt tien ambitieuze, succesvolle en soms flamboyante Nederlanders die heel wat te besteden hebben. Zij tonen hun luxueuze leven met de meest prachtige reizen, huizen, auto’s en hobby’s. Maar deze serie laat ook zien wat ze voor een dergelijke levensstijl moeten opgeven, en wat maakt deze mensen nou echt gelukkig?

Nederlandse glamourkoppels geven inkijkje in hun leven
In The Sky Is The Limit worden onder anderen de excentrieke Igor Alberts (56) en zijn dertig jaar jongere, Italiaanse vrouw Andreea Cimbala (26) gevolgd. Elk jaar verlaten ze hun uitbundig versierde kerstvilla om op het eiland Saba een berg te beklimmen. Ook Angelo de Witt (30) en Chanel Soree (27), een jong glamourkoppel uit Amsterdam, laten hun bijzondere levensstijl zien in deze serie.

The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is vanaf dinsdag 19 januari om 20.30 uur wekelijks te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op SBS6 laat in realityserie The Sky Is The Limit luxe leven van rijke Nederlanders zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier