Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw Kerstspecial, kerstfilm Die Hard en meer

Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw Kerstspecial, kerstfilm Die Hard en meer
De tv-tips van Gids.tv voor Eerste Kerstdag (vrijdag 25 december)

Kijktip :

Op Eerste Kerstdag zijn er weer flink wat specials te zien op tv: Zo komen er een aantal boeren uit eerdere seizoenen van Boer Zoekt Vrouw terug in de Boer Zoekt Vrouw Special, staat André Hazes centraal in de Shownieuws Special en biedt de EO een stralend kerstfeest. Daarnaast kun je kijken naar de animatiefilm Frozen en de keiharde kerstfilm Die Hard. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 25 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Stralend Kerstfeest - Night of the Lights

NPO 1
20:25 uur

In een onrustig jaar brengt de EO, samen met het Leger des Heils, een hartverwarmend kerstprogramma vol licht. Presentator Bert van Leeuwen bemoedigt in mensen met een bijzondere verrassing. Artiesten Jim Bakkum, Ruth Jacott en Marlijn Weerdenburg zingen onder leiding van Eric van Tijn kerstliederen.


Animatiefilm: Frozen

SBS 6
20:30 uur

De pas gekroonde koningin Elsa gebruikt per ongeluk haar kracht om dingen in ijs te veranderen en vervloekt vervolgens het koninkrijk in een oneindige winter. Ze schrikt van haar eigen krachten en slaat op de vlucht. Haar zus Anna wil proberen het tij te keren door Elsa op te sporen en de zomer terug te brengen in het land.


Actiefilm: Die Hard

Veronica
20:30 uur

Politieagent John McClane vliegt op kerstavond naar Los Angeles om zijn vrouw, van wie hij langzamerhand vervreemd is geraakt, te vergezellen tijdens een kerstborrel op haar werk. De kerstsfeer wordt bruut verstoord als een internationale bende terroristen het bedrijf overvalt en de aanwezigen gijzelt. Aan de eenzame McClane de taak zijn vrouw en haar collega's te redden van een wisse dood.


Docu: Queen & Adam Lambert - The Show Must Go On

NPO 3
21:25 uur

De iconische rockband Queen staat nu in de spotlights met een documentaire waarin niet wordt gefocust op de successen van weleer, maar juist op de huidige stand van zaken binnen de band. Na het overlijden van frontman Freddie Mercury verliet bassist John Deacon de band, omdat hij vond dat geen enkele zanger zich kon meten met Mercury. Na diverse zangers versleten te hebben bundelde Queen de krachten met American Idol-winnaar Adam Lambert, waar nu nog steeds mee wordt opgetreden.


Boer zoekt Vrouw kerstspecial

NPO 1
21:45 uur

In de Boer zoekt Vrouw Kerstspecial gaat Yvon Jaspers terug naar de boeren uit het afgelopen seizoen. Dat eindigde in mei. Hoe is het daarna met ze gegaan? Boerin Annemiek, boer Geert en boer Geert-Jan kwamen alleen naar de reünie. Boer Bastiaan en Milou straalden tijdens de reünie en konden met moeite van elkaar afblijven. Bastiaan zag een lange-afstand-relatie helemaal zitten, maar kon niet om het gevoel voor Milou, die in Duitsland woont, heen.


Shownieuws Special: openhartige André Hazes

SBS 6
23:00 uur

In deze Shownieuws Special blikt presentatrice Dyantha Brooks terug op het jaar van André Hazes. Dat doet ze samen met de zanger die een roerig 2020 achter de rug heeft.André Hazes praat openhartig over de hervonden liefde tussen hem en Monique, maar ook over de hereniging met zus Roxeanne, die voor het eerst haar verhaal doet.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw Kerstspecial, kerstfilm Die Hard en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV