Hoe is het nu met de stellen uit Grenzeloos Verliefd?

Hoe is het nu met de stellen uit Grenzeloos Verliefd?
Arie Boomsma presenteert jubileumeditie

Nieuws

Het tiende seizoen van Grenzeloos Verliefd zal anders zijn dan gebruikelijk. In het jubileumseizoen gaat presentator Arie Boomsma op bezoek bij kandidaten uit verschillende seizoenen. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen?

In Grenzeloos Verliefd verhuizen Nederlanders voor de liefde naar het buitenland. Al negen seizoenen lang volgt Net5 deze mensen. In de nieuwe afleveringen wordt telkens één koppel in Nederland en één koppel in het buitenland bezocht. Onder anderen Patricia & Jack in Thailand (seizoen 6), Lizzy & Vladimir in de Verenigde Staten (seizoen 6) en Ellen & Prema in Indonesië (seizoen 8) krijgen bezoek van Arie Boomsma.

Arie Boomsma

Voor de zender Net5 is Grenzeloos Verliefd een succesprogramma. Het is de langstlopende Nederlandse titel op Net5 en scoort voor de kleine zender goede kijkcijfers. Gemiddeld behaalt het programma een marktaandeel van 8,4% in de doelgroep 20 tot 54 jaar (inclusief uitgesteld kijken). Het afgelopen seizoen was het succesvolste sinds 2011. Met Arie Boomsma was er toen voor het eerst een presentator aan het programma verbonden.

10 jaar Grenzeloos Verliefd is vanaf dinsdag 6 februari wekelijks om 21:30 uur te zien op Net5.

Tags: verenigde staten, buitenland, nederland, thailand, presentator, liefde, verhuizen, kijkcijfers, net5, Arie Boomsma

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »