Vanavond op tv: film Love Actually en cabaret met Van der Laan & Woe

Vanavond op tv: film Love Actually en cabaret met Van der Laan & Woe
De tv-tips van Gids.tv voor Tweede Kerstdag (zaterdag 26 december)

Kijktip :

Het is Tweede Kerstdag, en dat betekent dat er op tv een heel scala te zien is van romantische films, comedy en documentaires. Zo zie je vanavond op NPO1 de nieuwe show van Van der Laan & Woe en kan je op NET5 genieten van de kerstklassieker Love Actually. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 26 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

RTL 4
20:00 uur

In de speciale kerstuitzending van Lego Masters gaan duo's van bekende Nederlanders aan de slag met Lego om een inspirerend bouwwerk te bouwen. Presentator Ruben Nicolai en het jurerende oog van BrickMaster houden van dichtbij in de gaten hoe het zit met de creativiteit, technische kennis en fantasie van de deelnemers.

Met deze uitzending wordt aandacht gevraagd voor de bijzondere donateursactie van Stichting Het Vergeten Kind voor de bouw van Hotel Heppie Veluwe, een plek waar kinderen op adem kunnen komen en alle positieve aandacht krijgen die ze nodig hebben.


NPO 2
20:20 uur

Terugblik op een jaar waarin de Oranjes door de coronacrisis misschien wel zichtbaarder waren dan ooit. Presentator Astrid Kersseboom praat over de volgende drie onderwerpen na met Koninklijk Huisverslaggever Kysia Hekster, voorzitter Gerdi Verbeet van het Nationaal Comité 4 en 5 mei en historicus Gert Oostindie.


Quiz: De Nationale 2020 Test

NPO 3
20:25 uur

Aan het einde van het jaar blikken Emma Wortelboer en Renze Klamer terug op 2020. Dat doen ze in quizvorm met 25 vragen aan BN'ers en het 'Zoompubliek' thuis Met vragen over het nieuws, de politiek, de sport, de muziek en de media. De bekende Nederlanders die meedoen zijn onder andere Akwasi, Rob Jetten en Sander Schimmelpenninck.


Romantische komedie: Love Actually

NET 5
20:30 uur

De film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar Kerstmis. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken, terwijl de zoon tot over zijn oren verliefd is op een klasgenote.


Docu: 150 jaar Bijenkorf

NPO 2
21:00 uur

Het iconische warenhuis de Bijenkorf bestaat 150 jaar. Deze documentaire vertelt het turbulente levensverhaal van de joodse ondernemersfamilie Goudsmit-Isaac vanaf 1870. Aan het woord komen de (achter)kleinkinderen van de oprichters, net als kleurrijke oud-werknemers, zoals etaleur Ad van Dongen en inkoper Jaap Koster, en huidig manager visual Els Lieshout-Den Dekker en storemanager Rotterdam Eric van den Elshout.


Cabaret: Van der Laan & Woe - Pesetas

NPO 1
21:30 uur

Het caberetduo Van der Laan & Woe, bekend van Even Tot Hier (en daarvoor onder andere De Kwis), stond de afgelopen jaren in het theater met hun voorstelling Pesetas. Die is deze tweede kerstdag te zien op NPO 1. Pesetas zorgt voor een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts. Het is een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je erbij bent geweest.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: film Love Actually en cabaret met Van der Laan & Woe of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier