Kijktips voor Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 53

Kijktips voor Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 53
Kijktips voor zaterdag 26 december t/m 2 januari (2021)

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Kijktips van Gids.tv

The Midnight Sky

Netflix


Het verhaal gaat over de eenzame en briljante wetenschapper Augustine. Hij zit nog verschuild in het Noordpoolgebied nadat een mysterieuze apocalyps de mensheid op aarde nagenoeg volledig uitroeide. Bekijk hier waar je The Midnight Sky kunt kijken.

Bridgerton, S1

Netflix


De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde. Bekijk hier waar je Bridgerton kunt streamen.

The LEGO Movie 2

Netflix


Het is al weer vijf jaar geleden sinds alles awesome was en de inwoners van Bricksburg staan nu voor een heel grote nieuwe bedreiging: Duplo-aanvallers uit de ruimte, die alles vernietigen, sneller dan de bewoners van de stad kunnen bouwen. Lees hier waar je The LEGO Movie 2 kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The LEGO Movie 2.

Equinox, S1 (30 december)

Netflix


Twintig jaar nadat Astrid een bus vol leerlingen ziet verdwijnen, komt ze een man tegen die ze herkent als een van de slachtoffers. Ze gaat op onderzoek uit. Bekijk hier waar je Equinox kunt streamen.

Transformers: War For Cybertron, S2

Netflix


Megatron zit nu vast op de stervende planeet Cybertron waar hij het aan de stok krijgt met Elita-1 en de laatste Autobots. Ondertussen zwerven Optimus Prime en zijn Autobots door de ruimte, waar ze de Mercenaries van zich af moeten houden en oog in oog komen te staan met hun scheppers. Lees hier waar je Transformers: War For Cybertron kunt streamen.

The Lorax (30 december)

Netflix


Wanneer Ted er achter komt dat Audrey het allerliefste een echte levende boom wil zien, gaat hij op zoek. Zijn oma weet hem te vertellen dat 'The Once-Ier' het geheim achter de verdwijning van de bomen en de 'Lorax' kent. Lees hier waar je The Lorax kunt kijken.

E.T. The Extra Terrestrial (31 december)

Netflix


Een klassieke Steven Spielberg-film met de magische muziek van John Williams. Eigenlijk zo klassiek dat als men de naam hoort, er eigenlijk gelijk belletjes gaan rinkelen. Bekijk hier waar je E.T. The Extra Terrestrial kunt kijken.

Chilling Adventures of Sabrina, S4 (31 december)

Netflix


Tienerheks Sabrina moet kiezen tussen de hekswereld van haar familie en de menselijke wereld van haar vrienden en ondertussen gaat ze de strijd aan met het kwaad dat haar vrienden en haar familie in gevaar brengt... Bekijk hier waar je Chilling Adventures of Sabrina kunt streamen.

Verder op Netflix

  • Grandma's Last Wishes
  • We Can Be Heroes
  • Fast & Furious: Spy Races, S3
  • Death to 2020
  • Cops & Robbers
  • Best Leftovers Ever, S1
  • The Rope Curse 2
  • Best of Stand-up 2020

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV