Kijktips voor Disney Plus: deze films en series zijn nieuw in week 53

Kijktips voor Disney Plus: deze films en series zijn nieuw in week 53
Kijktips voor zaterdag 26 december t/m 2 januari (2021)

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Kijktips van Gids.tv

On Pointe, S1

Disney+


Studenten van School of American Ballet in New York City worden één jaar lang gevolgd, terwijl zij hun droom om professional balletdansers te worden, najagen. Dankzij deze docuserie krijgen we een exclusief kijkje in één van de allerbeste dansscholen van de wereld. Bekijk hier waar je On Pointe kunt streamen.

Soul

Disney+


Joe Gardner is muziekleraar op een middelbare school en krijgt de kans om in de beste jazzclub in de stad te spelen. Eén klein missertje zorgt er echter voor dat hij in The Great Before belandt, een magische plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, maniertjes en interesses krijgen voordat ze naar de aarde gaan. Lees hier waar je Soul kunt kijken.

Epic (1 januari)

Disney Plus


Een tienermeisje wordt getransporteerd naar een diepe bosrijke omgeving waar een strijd gaande is tussen de krachten van het goede en de krachten van het kwade. Ze voegt zich bij een groep wezens en samen worden ze belast met de taak om hun wereld te redden, en die van ons. Lees hier waar je vanaf 1 januari Epic kunt kijken.

Earth To Ned, S1b (1 januari)

Disney Plus


Ned, een blauwe alien en zijn luitenant Cornelius werden naar de aarde gestuurd om de mogelijkheden te verkennen voor een eventuele invasie. Nu hosten ze een talkshow, uitgezonden vanaf de brug van hun ruimteschip dat diep onder de grond verborgen is, waar ze beroemdheden interviewen om te praten over de huidige obsessies van Ned. Bekijk hier waar je Earth to Ned kunt streamen.

Verder op Disney Plus

  • Morning Light (25 december)
  • Disney Gallery: The Mandalorian Season 2 (25 december)
  • Great Shark Chow Down (1 januari)
  • Mega Hammerhead (1 januari)
  • Making Of Out (1 januari)
  • Man Vs Shark (1 januari)
  • 700 Sharks (1 januari)
  • Big Sharks Rule (1 januari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV