Nieuw seizoen Doorbakken start dinsdag: gezellige terugblik op Heel Holland Bakt

Nieuw seizoen Doorbakken start dinsdag: gezellige terugblik op Heel Holland Bakt
Educatief uitje André van Duin en Janny van der Heijden

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is zondag van start gegaan, en vanaf dinsdag wordt er ook weer uitgebreid nagepraat over deze afleveringen. André van Duin presenteert het programma Doorbakken vanuit een gezellige studio-bakkerij.

Heb je Doorbakken gemist? Kijk deze uitzending terug bij Gids.tv

Afgevallen thuisbakker komt langs en krijgt masterclass
Elke week wordt er teruggekeken naar de spannendste en leukste gebeurtenissen in Heel Holland Bakt. Ook komt de thuisbakker langs die in de meest recente aflevering het bakprogramma moest verlaten. En hij of zij krijgt van niemand minder dan jurylid Robèrt van Beckhoven een masterclass om zijn of haar fouten te verbeteren.

Ook nieuwe beelden te zien uit Heel Holland Bakt
Ook gaan jurylid Janny van der Heijden en presentator André van Duin elke week op pad voor een educatief uitje. Tijdens deze trip staat een baksel of voorwerp uit de tent centraal. Verder kun je genieten van extra beelden uit Heel Holland Bakt, die nog niet eerder op televisie te zien waren.

Het nieuwe seizoen van Doorbakken start dinsdag 29 december om 22.25 uur op NPO 1 en is vanaf woensdag 6 januari wekelijks te zien om 21.25 uur bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Doorbakken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV