Geprezen theatershow van Ali B op RTL 4

Geprezen theatershow van Ali B op RTL 4
Vijfde cabaretvoorstelling van de rapper

Kijktip :

Ali B, rapper en coach in The Voice of Holland, heeft inmiddels vijf theatervoorstellingen gemaakt. De meest recente gaat nu in première op RTL 4. In Je Suis Ali maakt hij met talloze anekdotes inzichtelijk hoe lastig het is als er van alle kanten aan je wordt getrokken.

Homo's vinden dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay Pride. Imams vinden dat hij vaker de islam moet prediken op tv. Politici vinden dat hij in het openbaar afstand moet nemen van IS. Boze Marokkanen vinden dat hij een kaaskop is geworden. En zo zijn er allerlei groepen die precies weten wie Ali is en wat hij zou moeten doen. Wat zou Ali's antwoord zijn? In de theatervoorstelling Je Suis Ali gaat hij de strijd aan met iedereen die wat van hem vindt en is te zien welke kant hij kiest.

Met zijn voorstelling Ali B Geeft Antwoord won Ali B de cabaretprijs 'Neerlands Hoop' voor beste nieuwkomer en Ali B Beken(d)t is in de categorie 'beste voorstelling' genomineerd voor de Poelifinario. Zijn vijfde theatershow Je Suis Ali werd geprezen door de media. NRC vond het een ijzersterke voorstelling: "Geestig, lyrisch, geëngageerd. Opnieuw." De Volkskrant schrijft: "Ali B put inspiratie uit zijn geloof om mooie dingen te kunnen maken. Het is een betoog waarmee hij opnieuw mooi bruggenbouwerswerk verricht." En De Telegraaf oordeelde: "En opnieuw bewijst hij dat het verhalen vertellen hem in de genen zit. Het publiek hangt aan zijn lippen."

Je Suis Ali is zaterdag 13 januari om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geprezen theatershow van Ali B op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV