Frank en Rogier knappen huizen op met minimaal budget

Frank en Rogier knappen huizen op met minimaal budget
Paleis voor een Prikkie met geliefd stel

Kijktip :

De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS 6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, gaan van start met hun eigen realityprogramma Paleis voor een Prikkie. Met een minimaal budget en creatieve oplossingen gaan ze de huizen van mensen die het niet breed hebben opknappen tot droomwoningen.

Dat ze dat goed kunnen, was te zien in de aflevering van Steenrijk, Straatarm waarin Frank en Rogier een week lang van huis, budget en dagelijks leven ruilden met een alleenstaande moeder uit Beverwijk. Ze tikten de leukste spullen uit de kringloop op de kop en op creatieve en humoristische wijze wisten zij zich met een klein budget prima te redden en het huis ook nog eens een metamorfose te geven. Dat talent gaan ze nu ook inzetten in hun eigen tv-programma.

Rogier en Frank bij hun villa in Saint Tropez

Frank en Rogier vormen een glamoureus koppel met een achtergrond in de interieur- en stylingwereld. Samen wonen ze in een prachtige villa in Saint Tropez. Na de succesvolle restyling in Steenrijk, Straatarm, gaan de twee in Paleis voor een Prikkie nog meer huizen omtoveren tot paleisjes.

Paleis voor een Prikkie is iedere zondag om 20:30 uur te zien op SBS 6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frank en Rogier knappen huizen op met minimaal budget of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen